Bijzonder reis- en belevingsmagazine

Ze bestaan echt, mensen die van de winter houden. Die genieten van kou, sneeuw, ijs, schaatsen, snowboarden, skiën. Of gewoon van winterse landschappen, die altijd weer zo mooi en verrassend zijn. Sinds ik in IJsland ben geweest, ben ik ook iemand die ineens heel erg trekt naar winterse vakanties. Lapland, Oostenrijk, Noorwegen, IJsland, Alaska, Canada, kom maar door met die prachtige landen! Zo dacht Checkin PR er ook over, en dus stelden zij, onder het label van Meridian Travel, een bijzonder reis -en belevingsmagazine samen met de naam: WINTER.

De mooiste sneeuwbestemmingen

In het magazine vind je alles over de allermooiste sneeuwbestemmingen. Bloggers vertellen over hun meest bijzondere ervaring in de sneeuw. Ze delen hun ultieme wintertip en vertellen hierover. Ook komen bestemmingen zelf aan het woord, accommodaties vertellen wat ze te bieden hebben, Nederlandse touroperators wonend op bizar mooie winterse plekken delen hun geheimen, foodies maken je gek met het recept van bijvoorbeeld een oreo cheesecake en voor wie de nieuwste trends wil weten op kledinggebied mag dit magazine ook echt niet overslaan. Kortom: een bijzonder reis- en belevingsmagazine boordevol inspiratie voor winterse magie.

Fotografie

En die foto’s… Ik zou het heel knap vinden als je dit magazine leest en niet meteen verlangt naar een winterse bestemming. Schitterende plaatjes van het noorderlicht, bizar mooie foto’s van witte winterlandschappen en speciale sporten waar het kippenvel je van op de armen ontstaat. Ik heb dit magazine met veel interesse gelezen en bekeken. Ben jij nu ook zo’n winterfanaat? Of maak je graag foto’s van winterlandschappen en bijzondere natuureigenschappen? Dan is dit magazine zeker iets voor jou. Je kunt een exemplaar bemachtigen via de webwinkel van Meridian Travel.

Winnen

Maar… je kunt ook een exemplaar winnen! We mogen er 3 weggeven, dus winterfreaks, kom maar op! Laat ons via onderstaand formulier weten waarom dit magazine naar jou moet worden opgestuurd. Waarom ben jij zo gek van winterse bestemmingen? Wat hoop je in het magazine te lezen? Wie weet valt dit toffe blad dan binnenkort wel bij jou op de deurmat!

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelHoe je meer geld overhoudt aan het eind van de maand
  Volgend artikelTijd voor een nieuw tuinset
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in