Sieraden voor mannen. Hot or not?

zwarte-dunne-lange-gevlochten-lederen-armband-abbIk ben fan. Fan van mannen met sieraden. Een ring, een mooie armband of zelfs oorbellen, ik vind dat het bij de meest mannen heel cool staat. En het leuke is, je ziet het steeds meer. Heel anders dan jaren geleden, toen was een jongen of een man met sieraad not done. Maar tegenwoordig is alles mogelijk.

Maar dan de hamvraag. Draagt jouw man een sieraad? En zo ja, welke dan? Meer de traditionele, zoals een eenvoudige ketting of ring? Of heeft de jouwe ook oorbellen, misschien zelfs studs? Aan het lijf van mijn man is niets anders te vinden dan een horloge. En dat vind ik eigenlijk best jammer, omdat ik denk dat een stoere leren armband hem heel goed staat.

Eerlijk gezegd wist ik eigenlijk niet zo heel goed wat er op dat gebied te koop is. De website van Trendhim was voor mij daarom best een eye-opener. Daar koop je trendy sieraden en accessoires voor mannen. Je kan het zo goed niet bedenken of ze hebben het. Riemen, vlinderdassen, hoeden, tassen en een aardige collectie aan sieraden.

Neem nu de collectie hippe leren armbanden. Deze is best groot en je vindt er voor elk wat wils. Er is niet alleen veel keuze in modellen, maar je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Je draagt immers naar het werk een andere armband dan in je vrije tijd. En hé, vind jij een armband leuk maar is je man er nog niet aan toe? Koop er eentje voor onder de boom! Gegarandeerd dat hij ‘m ook leuk vindt!2bruine-lederen-gedraaide-leren-armband-cc3Heel iets anders zijn de heren oorbellen. Toch iets specifieker dan een armband of een ketting. Maar zeg nu zelf, er zitten zeker mooie bij. En heeft je vent geen gaatjes en wil hij soms toch oorbellen dragen? Dan gebruik je een magnetische. Heel handig en ook nog eens comfortabel om te dragen. Dat het geen echte oorbel is valt ook helemaal niet op. 

8mm-zirkonia-magnetische-oorbel--809In het begin van de blog las je al wat ik van sieraden voor mannen vindt. En natuurlijk ben ik ook heel benieuwd hoe jij daar in staat. Sieraden voor mannen. Hot or not?

Vorig artikelSrprs.me brief van Heleen aan Nelleke
Volgend artikel7 x leuke kerstmarkten in Nederland
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

1 REACTIE

  1. Ik vind het ook jammer dat zo weinig mannen oorbellen dragen. Zelf ben ik er ook fan van en draag er in beide oren eentje. Maar ik voel mij zo alleen met mijn oorbellen in. Zeker op mijn werk, waar het not-done is om oorbelen te dragen, wordt ik daarom raar aangekeken. Dat is ook de reden dat ik mijn oorringen, die vrij groot zijn, heb uitgedaan. En nu eenvoudige oorstekers, zilveren knopjes, draag. Maar ook dat voelt niet lekker. Ik zou het dus wel prettig vinden als meer mannen oorbellen zouden dragen. En het normaal wordt gevonden. Zodat ik mijn oorringen van 4 cm, YES I LOVE THEM, weer overal kan dragen zonder mij er voor te moeten ‘verontschuldigen’ of zoiets. En ik later misschien nog wel grotere oorringen in kan doen. Van 7 of 8 cm of zo, die je vaak bij jonge(re) of zelfbewuste vrouwen ziet. Dat zijn toch wel de droomoorbellen voor deze man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in