Geboren: Lenthe!

Even een kort berichtje voor alle trouwe fans (en toevallige bezoekers): na een snelle bevalling is vannacht, 12 april 2012 om 3.15 uur onze dochter Lenthe geboren! Een prachtig meisje van 3370 gram, ongeveer 50 cm lang en met een klein bosje donkerblond haar. Nav de nieuwsbrief-actie kan ik melden dat er 3 mensen waren met de juiste datum en 2 mensen met de juiste naam! Binnenkort eens puzzelen wie uiteindelijk de meeste antwoorden goed heeft en dus een mooi pakket winnen.

Vorig artikelStippies
Volgend artikelAlles Lief
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

12 REACTIES

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter! 🙂

  Wat een lieve foto.. mooi meisje..Heel veel geluk gewenst met haar!

 2. Judith, gefeliciteerd met jullie dochter Lenthe!
  Heel veel geluk en plezier met elkaar,

  Linda (PULLAH)

 3. Dank voor jullie lieve felicitaties! En Linda, leuk van je te horen. Hoop dat alles goed met je gaat.

  Groetjes,
  Judith

 4. Judith! Ik moest van de week ineens aan je denken.. en hier vind ik het nieuws over jullie prachtige dochter. Gefeliciteerd!! En wat een mooie naam (;))
  Heel veel geluk! Groetjes, Natascha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in