Tijdloze kledingstukken die in iedere kast thuis horen

hiphot-pme-legendIn de fashion wereld zie je veel gewaagde kledingstukken waarvan je je soms afvraagt of er écht mensen zijn die dit dragen. De ene gekke trend volgt de andere op, welke door worden vertaald naar het gewone volk. Gelukkig hoef je niet altijd iedere trend te volgen, niet iedere trend is voor iedereen geschikt. Het gros van de mensen gaat liever voor tijdloze kledingstukken die altijd – jaar na jaar – gedragen kunnen worden. In dit artikel deel ik een aantal tijdloze kledingstukken met je, zodat je kunt shoppen zonder bang te zijn dat het overmorgen alweer uit de mode is.

Lees ook: Stoer voor je vent, PME Legend

Tijdloze bovenkleding die iedereen kan dragen

Ook met tijdloze kledingstukken kun je een mooie outfit aan, daar heb je echt geen gekke trends voor nodig. Je kunt bijvoorbeeld hele simpele, maar nette T-shirts, truien en vesten dragen. Je kunt bijvoorbeeld wel kiezen voor een mooi, of gek kleurtje of een grappige print. Bij PME legend vind je veel kleding met diverse prints en in diverse kleuren. Je kunt eens een kleurentest doen om erachter te komen welke kleuren mooi staan bij jou. Op die manier doe je veel minder snel miskopen, wat natuurlijk fantastisch is – zowel voor je portemonnee als voor het milieu. De kledingindustrie is namelijk de meest vervuilende industrie. Het is mooi als je een beetje kunt helpen door minder te kopen.

Met de spijkerbroek kun je alle kanten op

Waarschijnlijk heeft 99% van de bevolking een spijkerbroek of een ander denim product in de kast liggen. Dat komt omdat denim het meest veelzijdige kledingstuk is. Denim kun je werkelijk met alles combineren. Met alle kleuren, dessins, wassingen en pasvormen. Daarom is de spijkerbroek een heel geliefd kledingstuk. Er zijn zoveel verschillende modellen dat er áltijd een model is dat jou goed staat. Je kunt een casual look creëren met een spijkerbroek door er een simpel T-shirt op te dragen, maar je kunt het ook heel makkelijk upgraden door er een overhemd op te dragen. Door één simpele aanpassing kun je je hele voorkomen compleet veranderen. Dat is het mooie van spijkerbroeken. Dit is écht een onmisbaar item in iedere garderobe! Het liefst koop je een goede spijkerbroek in meerdere wassingen, zodat je een hele tijd vooruit kunt.

Nog meer tijdloze kledingstukken

Uiteraard zijn er nog veel meer tijdloze kledingstukken die in iedere kast thuishoren. Denk bijvoorbeeld aan een wit overhemd. Dit kun je overal mee combineren, namelijk op een nette pantalon maar ook op een spijkerbroek. Op een spijkerbroek kun je je semi formeel kleden, maar als je het op een pantalon draagt heb je ineens een formele outfit. Daarnaast is een goed colbert ook een tijdloos item dat niet in je kast mag ontbreken. Draag het over je overhemd op de wat frissere dagen of om je look wat netter te maken. Stijl je outfit af met mooie sneakers óf nette heren schoenen. Stem dit af op het type afspraak dat je hebt. 

Tijdloze kledingstukken die in iedere kast thuis horen

Vorig artikelHoe combineer je verschillende interieurstijlen zonder dat het rommelig wordt?
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #461
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in