Stoere schoenen van Develab

Die kindervoetjes, die groeien als een tierelier. Zowel Sterre als Yuren pasten helaas niet meer in hun winterschoenen van vorig jaar. Niet zo heel erg, want hoewel ik ze nog steeds leuk vond, is het ook best fijn om weer iets nieuws uit te kiezen. Dit keer gingen we voor stoere boots van Develab. Sterre een lage versie, met een bontje, heerlijk warm voor de winter. Yuren een bruine, stoere stapper. De schoenen zijn heel stevig en hebben een prima pasvorm. Zelfs Sterre, met haar smalle voetje, past deze laarzen prima. Geheel volgens de laatste mode natuurlijk, bruin is in deze herfst. Wil jij ook zulke stoere stappers voor je zoon of dochter? Je koopt ze bij Shoes4kids.

Wij mogen laarzen weggeven! Shoes4kids stelt twee keer Develab boot  maat 24 en een Develab laars in maat 31 en 32 beschikbaar. Wil jij kans maken? Laat ons dan via dit formulier weten in welke plaats Shoes4kids gevestigd is. Deze actie loopt tot 15 november 2012.

Vorig artikelServiesshop
Volgend artikelBaby Post
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in