Isa Booties

Ik dacht dat het wel een beetje klaar was met het winterweer, maar niets is minder waar! Het vriest en sneeuwt nog steeds, dus de verwarming gaat hoog en de slofjes aan. Zeker kleine kindjes en baby’s, die nog niet veel in beweging zijn, hebben snel koude voetjes. En bovendien staat het ook zo leuk, van die hippe slofjes aan de voetjes! Moet je wel goeie hebben, die niet snel uitvallen natuurlijk. En die bestaan, zoals bijvoorbeeld de IsaBooties. Bij Izzy verkoopt maarliefst 16 soorten, daar moet wel iets tussen zitten wat je aanspreekt. De IsaBooties hebben veel voordelen. Ze zijn namelijk hartstikke eco, diervrij en fairtrade. Gemaakt van hennep of ultrasuede, een innovatief eco vriendelijk materiaal. Het is superzacht, ademend, slijtvast en pilt niet. Slofjes waar je lang mee kunt doen dus en die ook nog eens vriendelijk zijn voor onze aardbol. De zooltjes zijn van flexibel en waterproof ToughTek, wat super anti-slip is want het wordt zelfs gebruikt tegen wanden van klimmuren. In tegenstelling tot veel andere zooltjes worden ze niet glad, wel zo handig als je kindje straks gaat lopen en klauteren. Ze zijn beschikbaar in de maten 3 maanden tot en met 2 jaar. Ook fijn voor op het kinderdagverblijf. De slofjes zitten in een leuke verpakking, die natuurlijk ook erg milieu vriendelijk is vanwege het gerecycelde papier en de soya inkt. Mijn favoriet is absoluut de hennep versie met een hartje of een sterretje. Lekker simpel, natuurlijke uitstraling en passen daardoor bij elke kleding combinaties. Maar ook stoere blauwe jongensbooties vind ik leuk of de zwarte met roze bloemen. Moeilijk kiezen dus! Bij Izzy heeft ook zoveel…

Hoera! De lezers van Hip & Hot kunnen nu een paar hippe eco IsaBooties van Bij Izzy winnen! Het enige dat je even moet doen is kijken welke van de 16 soorten jij het leukste vindt. Dat geef je door via dit formulier en wie weet mag jou kindje straks op deze hippe en handige slofjes de wereld onveilig gaan maken! Deze actie loopt tot 12 maart 2010.

Vorig artikelOodje
Volgend artikelHibbies
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in