Snoesjes van geboortekaartjes

Terwijl ik langzaam afsteven op de 1e verjaardag van mijn zoon, duik ik even terug in de tijd en bedenk me hoe het ook al weer was, op zoek naar een geschikt geboortekaartje. Dat viel nog niet mee, er is zoveel leuks te vinden via internet. Uiteindelijk maakten wij iets zelf. Niet precies wat we in gedachten hadden, want de bevalling kondigde zich ineens 2 weekjes eerder aan dan verwacht en wij waren nog niet zover. We moesten dus ad hoc iets in elkaar flansen. We zijn er tevreden over hoor. Maar een kaartje uitzoeken bij mensen die echt goed zijn in het ontwerpen ervan was wellicht slimmer geweest… Op Hip & Hot laat ik regelmatig leuke sites met geboortekaartjes voorbij komen, en vandaag is er weer eentje. Wie zwanger is of plannen daartoe heeft, neem Snoesjes ook zeker mee in je overwegingen. Snoesjes kenmerkt zich door frisse, vrolijke ontwerpen en hippe patroontjes zoals polkadots.

Bovendien heeft Snoesjes voor de zwangere of zwangere Hip & Hot lezer to be een geweldige aanbieding! Iedereen die bestelt voor 16 mei 2011 krijgt een korting van 5% op de gehele bestelling (dus ook enveloppen en verzendkosten) met de code HH2011.

Maar, er is ook een winactie! Laat ons weten welke überhippe babynaam jij kunt verzinnen of vinden. Dit moet een naam zijn die nog niet op de site van Snoesjes te vinden is. Geef door via dit formulier. We mogen 3 winnaars uitkiezen die een kaartje op maat mogen laten maken zonder de extra ontwerpkosten van €75,00! Deze actie loopt tot 16 mei 2011.

Vorig artikelStoerekindjes UV beschermende kleding
Volgend artikelNola.Nova
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in