Rosti Mepal T-time

Al sinds ik me kan herinneren drink ik thee. Meestal met melk, maar soms ook gewoon met niks omdat ik dat zonde vind van de smaak. Hier in huis heb ik verschillende glazen, mokken en andere spulletjes voor het drinken van thee. Zakjes voor losse thee, doosjes met theezakjes en zo kan ik nog wel even doorgaan. Toen ik de nieuwe lijn van Mepal zag, T-time, was ik helemaal enthousiast. Ik ben sowieso al fan van de producten van Mepal, maar deze nieuwe theeset is echt super. Als je de set koopt krijg je vier handige kubussen waar je bijvoorbeeld de theezakjes, suiker, lepeltjes e.d. in op kunt bergen. Daarnaast zitten er ook lepeltjes bij, en de thee square, waar je de gebruikte theezakjes op kunt leggen. Dit alles staat op een mooi serveerblad. Ideaal, want zo heb je alles bij elkaar. De theeset is te bestellen in vier verschillende kleuren en alle onderdelen zijn ook los te koop. Ik weet nu al, dat dit op mijn lijstje voor onder de Kerstboom komt.

Vorig artikelBoefjespost
Volgend artikelKlaar voor Sinterklaas met Hema
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in