Storybooks jewelry

storybook love goodluckNu de laatste dag van het jaar er aan komt, ben ik altijd aan het nadenken over leuke presentjes voor mensen met wie ik oud & nieuw vier. Of lieve vrienden, die ik iets wil opsturen. Het is goed om stil te staan bij het jaar. Iedereen zal een heleboel hebben meegemaakt. Soms fijne dingen, soms verdrietige of moeilijke dingen. Wat het ook is, overal leer je van. En je maakt plannen voor het nieuwe jaar. Een jaar vol hoop en verwachtingen. Aan het einde van volgend jaar blik je wederom terug, en kun je zien of je hoop en verwachtingen zijn uitgekomen.

storybook joy change optimism

Een van de cadeautjes die ik afgelopen week op het spoor kwam zijn de Storybooks van A Beautiful Story. Dit is een boekje voor je positieve gedachten en een sieraad om deze niet te vergeten. Het schijnt dat je daadwerkelijk gelukkiger wordt, als je regelmatig stilstaat bij fijne dingen die je meemaakt en bedenkt waar je dankbaar voor bent. Vanuit deze gedachte is het Storybook ontwikkeld. Kleine, handgemaakte notitieboekjes van gerecycled papier, voorzien van een inspirerende quote en een lief armbandje.

storybook wishes hope dreams

In dit boekje kun je gedachten, dromen, herinneringen, inspiratie en ideeën opschrijven. Door de armband te dragen, vergeet denk je steeds aan het boekje met alle positieve gedachten. Dit zal je daadwerkelijk gelukkiger maken.

storybook balance happiness

Dit vind ik dus een fantastisch cadeau voor de laatste dag van het jaar. Stuur het op naar je vrienden, familie en kennissen die het nodig hebben, of bestel een aantal boekjes en leg ze neer voor je gasten op tafel. Je kunt ze ook inpakken en om middernacht geven, na het proosten met de champagne.

Leuk idee toch? Je koopt de storybooks online via A Beautiful Story.

storybook friendship gratitude

 

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #49
Volgend artikel9 Tips voor structuur in je leven
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in