StressChecker

Soms is het gewoon loeidruk: een baan in het onderwijs, de blog Hip & Hot en ook nog een gezin managen. Pittig! Ik heb dagen dat ik redelijk zen ben, maar ook dagen dat ik van voor niet weet dat ik van achteren leef. Dan voel ik me gestrest. Maar ben ik dat dan ook? Of is het gewoon druk en hectisch? Tegenwoordig kun je het testen met de StressChecker.

Je krijgt dan een cd-rom en de hartmonitor, een klein apparaatje met een usb-poort om in je computer te steken. Cd-rom in je laptop en de rest gaat vanzelf. Even je gegevens invullen en meten maar. Dat doe je door de monitor door middel van een oorclip te aan je oor te bevestigen. Doe wel even je oorbellen af als je die draagt.

Gedurende enkele minuten wordt je hartslag gemeten. Pas na 3 metingen op verschillende dagen krijg je een definitieve uitslag. Mocht je er slecht uitkomen, dan geeft de StressChecker meteen adviezen.

Mijn conclusie: nuttig apparaatje voor mensen die last hebben van stress. Je kunt eenvoudig je eigen stressniveau bepalen en in de gaten houden. Ook heel leuk om cadeau te doen aan mensen met een burn-out of als grapje aan iemand met een drukke baan. Je koopt de StressChecker via Wellvit.

Vorig artikelBijzondere geboortekaartjes vind je bij Geboortepost
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #58
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in