Strijkboeven

Ik denk dat ieder kind wel een romper of shirt in de kast heeft liggen die eigenlijk een beetje saai is. Het zou toch leuk zijn als je die een beetje op kunt vrolijken met een mooie afbeelding. Dat moeten ze bij Beertje Boef en Laulicious ook gedacht hebben, want sinds kort kun je drie hele leuke strijkapplicaties kopen die door hun samen ontwikkeld zijn. Maak kennis met Leonard de olifant, Spencer de hond en Beertje B. Drie stoere figuren die maar al te graag een plekje willen krijgen op zo’n saaie romper of shirt. Wat zo fijn is, is dat de applicaties gemaakt zijn van elastisch, makkelijk op te strijken materiaal. Dat zorgt er dus voor dat de applicaties niet gaan barsten als het shirt wat uitrekt. En dat is wel zo prettig, want het zou toch zonde zijn als je maar even kunt genieten van zo’n stoere applicatie. Het aanbrengen van de applicaties gaat ook erg makkelijk en dat vind ik zelf wel erg fijn. Zo kun je dus zonder problemen een saai shirt omtoveren in iets heel stoers.

Namens Laulicious en Beertje Boef mogen we 3 strijkboeven weggeven. Dus wil jij dat Leonard, Spencer of Beertje B ook op het shirt van jouw kindje komt te staan, geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Wat is de prijs van de Strijkboeven? Deze actie loopt tot 4 december 2011

Vorig artikelCeLaVi
Volgend artikelRoxie’s a-Mazing Vacation Adventure
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in