Sfeervolle lantaarntjes

Ik hou van sfeer. Zeker nu de dagen donker worden, komen de kaarsjes weer tevoorschijn en zet ik de verwarming wat hoger. Gordijnen dichter, warm kopje thee erbij of soms zelfs een wijntje en genieten. Vrienden komen eten, we bereiden ons voor op de kerst en daar hoort natuurlijk sfeerverlichting bij. Via het Zijstraatje vond ik prachtige zaklantaarntjes. En nee, dat zijn geen zaklantaarns die je op de camping in de tent gebruikt als je naar de wc moet, dit zijn hele sfeervolle brandveilige zakjes, waar je in een handomdraai met een waxinelichtje een gezellig sfeertje mee creeërt. Ik heb ze hier al uitgeprobeerd en ben enthousiast. Ik zie direct mogelijkheden: de kerst, een bruiloft, oudjaar, gelegenheden genoeg. Bovendien zijn ze erg goedkoop, dus voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

Namens het Zijstraatje mag ik 2 setjes zaklantaarntjes weggeven. Laat ons via dit formulier weten welke lantaarntjes jij het leukste vindt op de site van het Zijstraatje en je maakt vanzelf kans om te winnen! Deze actie loopt tot 9 december 2010.

Vorig artikelStrömming Design babywantjes
Volgend artikelCardamom
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in