Hippe Geboortekaartjes

In de tijd dat ik zwanger was liet ik ‘m al een keer voorbij komen, de site van Hippe Geboortekaartjes. Maar nu kun je op deze site ook terecht voor superleuke kerstkaarten of kaarten voor de kinderkamer. Gewoon om in te lijsten, of om leuk naar je familie en vrienden te versturen. Want heus, in dit digitale tijdperk is het extra leuk om een kerstkaartje met een persoonlijke boodschap te ontvangen! En voor de zwangeren onder ons…ook voor geboortekaartjes kun je nog steeds bij Hippe Geboortekaartjes terecht hoor. Trouwens, wie kaartjes koopt bij Hippe Geboortekaartjes steunt Kika, want een deel van de opbrengst doneren ze aan deze prachtige stichting!

Namens Hippe Geboortekaartjes mogen wij 2 kaartensetjes weggeven, te weten een setje van 10 kinderkamerkaarten (twv 10 euro) en een setje van 20 kerstkaarten (twv 15 euro). Helemaal leuk natuurlijk! Je moet er wel iets voor doen. Laat ons weten welk dier het meest op de geboortekaartjes wordt gebruikt. Dat geef je door via dit formulier. Deze actie loopt tot 7 december 2010.

Vorig artikelMumsmarket & Supa-dupa
Volgend artikelStrömming Design babywantjes
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here