Stuck up chewing gum

Dat gedoe altijd met je kauwgom, waar kan je het weggooien? Je spuugt het niet op de grond, en onder de tafel is al helemaal een NO GO. Dan misschien op de koelkast?! Ja waarom niet! ByChantilly.nl verkoopt (vanaf begin maart) deze super grappige stuck up chewing gum magnets en die kunnen gewoon op de koelkast, aan een stoelpoot, magneetbord, schaar of in je boekje met metalen ringband. Het is super leuk om op school leraren in de maling te nemen, maar voor thuis is het vooral heel grappig! Ze zitten per 4 verschillende vrolijke kleuren in de verpakking. En als je ze bij chantilly.nl besteld worden ze ook nog in deze leuker verpakkingen verstuurd! Zo is het een echt feestje wanneer je je bestelling binnen krijgt!

Deze verpakking krijg je ook bij alle andere aankopen die je bychantilly kan doen. Zoals onder meer de unieke handgemaakte sieraden die ze verkoopt! Deze worden maar in kleine oplages gemaakt. Ik voel me heel bijzonder wanneer ik een uniek sieraad draag. Er zijn maar weinig mensen die het zelfde dragen. Super origineel en helemaal uniek! De collectie veranderd ook regelmatig, wat het leukt maakt om regelmatig de site te bezoeken om iets leuks uit te kiezen.

Normaal kosten de Stuck up chewing gums 9,95 euro bij Bychantilly.nl maar voor ons geeft ze 10% korting! De kortingscode is: hipenhot10 Behalve de 10% korting die gegeven word, is er ook een 1 setje dat verloot wordt aan wie het origineelste antwoord op de volgende vraag weet te verzinnen, vul je antwoord in op dit formulier. In welke plaats heeft By chantilly een verkooppunt? Deze actie duurt tot 5 april 2011.

Vorig artikelOishi-M
Volgend artikelOcoco
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in