Studiosterk

Dat Suzanne van Studiosterk onze wereld een warm hart toe draagt wordt direct duidelijk als je haar website bezoekt. Alles wat je hier kunt kopen is gemaakt van gerecycled materiaal. Suzanne houdt er van om producten een 2e leven te geven. Dit kan ze zo goed, dat je amper door hebt dat het gerecycled is. Heel bijzonder vind ik de gepersonaliseerde hergebruik artikelen. Zo maakte Studiosterk voor mij van een prachtig rompertje waar onze kleine Yuren intussen uitgegroeid was een geweldig mooi notitieboekje. Zo speciaal! Omdat zoiets heel leuk is als kraamcadeautje, maar je dan natuurlijk nog geen rompertjes hebt waar de baby is uitgegroeid, is het mogelijk om een cadeaubon hiervoor aan te schaffen. Leuk om te geven, en de kersverse papa en mama kunnen later zelf kiezen welk rompertje hier voor in aanmerking komt. Hetzelfde doet Suzanne ook met bijvoorbeeld mooie truien waar je aan gehecht bent. Zij tovert ze om in een hip kussen. Zo blijft dat kledingstuk met emotionele waarde (bijvoorbeeld een mooie trui van je overleden moeder) dichtbij en krijgt het een nieuwe bestemming. Als je de website van Studiosterk bezoekt moet je echt de tijd nemen om alle producten te bekijken. Het is allemaal even bijzonder en slim bedacht!

Namens Studiosterk mag ik zo’n gepersonaliseerd boekje van een rompertje weggeven twv €15,50! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons weten van welk materiaal Studiosterk armbandjes maakt. Dat geef je natuurlijk weer door via dit formulier. Deze actie duurt tot 26 september 2011.

 

Vorig artikelHow2talk2kids
Volgend artikelWoefers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in