Sture & Lisa

En dan ineens, ontdekt er weer iemand een ontzettend hip en kleurrijk baby- en kinderkleding merk uit Scandinavië. Echt zo’n merk waar je blij van wordt, met simpele printjes, lekker vrolijk. Het merk Sture & Lisa, 100% biologisch katoen en 100% fairtrade. Ik zag het al op een andere blog die ik volg, maar toen ik Pimp Your Kids (dè shop als het gaat om Scandinavische merken) tipte, bleek ze het allang in bestelling te hebben. Hoe kon het ook anders… Echt superleuk vind ik het schapenboxpak. Ik vroeg al of het ook in maat 50 beschikbaar was, leek me een heerlijk pak om onze baby in aan te kleden vlak na de geboorte. Als het een jochie is dan. Voor een meisje zou ik de romper met de hartjes kiezen, die is namelijk ook errug leuk. Ik ben benieuwd waar Sture & Lisa nog meer mee komt de komende seizoenen. Het is in elk geval een veelbelovend merk, wat ik zeker in de gaten ga houden. Bij Pimp Your Kids dus, dè site om je kids op te leuken!

En Pimp Your Kids is weer zo gul geweest om iets moois beschikbaar te stellen voor de Hip & Hot lezers. Wie namelijk ons kan vertellen wat jij het allerleukste merk vind dat Pimp Your Kids verkoopt, maakt kans op een rompertje naar keuze! Je laat het ons weten via dit formulier. En dan vind ik het alweer jammer dat ik niet zelf kan meedoen, dat schapenpak van Sture & Lisa mòet ik gewoon hebben… Deze actie loopt tot 21 februari 2010.

Vorig artikelBabygoodies
Volgend artikelHippe Knipjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in