Babygoodies

Alles met naam! In Nederland kun je daar al voor terecht, maar nu is er ook een Belgische ondernemer die de meest hippe spulletjes voorziet van de naam van je kindje. Babygoodies. Echt, ik kijk mijn ogen uit op deze site! Wat een spullen! Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met vertellen wat ik allemaal leuk vind, maar ik doe toch een poging. Ik kijk natuurlijk wel met mijn eigen gekleurde bril op, en door die bril zie ik vooral babyspulletjes momenteel. Heel leuk vind ik bijvoorbeeld de piepschuimen letters. Lijkt me leuk voor in het nieuwe babykamertje. Of van die fopspenen (mocht je kindje die willen, de mijne had niks met spenen), altijd handig met zo’n naam erop. Ze verkopen trouwens ook leuke dingen zonder naam hoor, bijvoorbeeld zo’n opvouwbaar stoeltje om van iedere stoel in een handomdraai een kinderstoel te maken. En superleuke muurstickers! Nou ja, tijd om zelf eens even rond te neuzen. Zelfs als je nergens naar op zoek bent is het leuk om even te kijken bij Babygoodies.eu.

Babygoodies geeft 3 bonnen van 15 euro weg voor de winactie! Dan moet je natuurlijk nog wel een vraag beantwoorden, en wel deze: Welke naam staat op de aan boord sticker M2 afgebeeld op de website van Babygoodies? Je geeft je antwoord natuurlijk door via dit formulier en wie weet mag jij dan straks iets heel leuks uitkiezen van de site! Deze actie loopt tot 20 februari 2010.

Vorig artikelKunstige kunst in Valentijnssfeer
Volgend artikelSture & Lisa
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in