Toffe opblaasbare zwembaden

Echt, ik snak naar het voorjaar of zelfs naar de zomer. Hoe lang is het nu al geen slecht weer inmiddels? Ik droom over eindeloze warme dagen, in onze fijne nieuwe tuin. Met een wijntje in de hand, terwijl de kinderen lekker rondrennen en spetteren in het nieuwe opblaasbare zwembad. Feetje die daar ongetwijfeld van gaat genieten, nu ze wat ouder is en meer beseft wat zo’n zwembadje is. Was het maar vast zover!

De zomer komt er aan

Voorlopig blijft het nog alleen bij dromen, maar een feit is dat de zomer er wel aan komt. En ook dat er een nieuw zwembadje moet komen voor de kinderen. En gras in de tuin. Dat eerst eigenlijk. Ons vorige zwembadje was hartstikke lek. Nou hadden we er nog best lang mee gedaan, want volgens mij hadden we het al 8 jaar ofzo. We hebben het pas bij de verhuizing weggedaan. Maar goed, nu is het tijd voor een nieuw opblaasbaar zwembad. Misschien zelfs twee. Voor Fee een kleintje, voor de andere kinderen een groter zwembad.

Toffe opblaasbare zwembaden

Ik vond hele toffe opblaasbare zwembaden online. Voor helemaal niet zoveel geld, altijd fijn. Sommige kleine zwembadjes zijn maar €3,95! Ik ben heel blij dat ik de webwinkel van van Top-zwembadshop.nl gevonden heb, want in de winkels kun je dit soort zomerspul nog nergens vinden. Stel dat het ineens mooi weer wordt? Het kan, ik heb al eerder in april het zwembad opgezet op ons terras. Ik ben van plan hier in de tuin ook weer een windvrij hoekje te maken, zodat het er snel lekker warm is. Bovendien ligt onze tuin op het Zuiden, dus hebben we de hele dag volle zon.

Spelen met water

Kinderen vinden spelen met water fantastisch. Er zijn genoeg activiteiten te verzinnen. Elkaar nat spetteren, pootje baden, beetje zwemmen, met emmertjes en watermolentjes aan de slag, waterballonnen vullen, met een zelfgemaakt bootje spelen, vlotten bouwen voor de Playmobiel, kijken wie het langst onder water kan, noem maar op. Ze zullen echt genieten, maar zorg wel dat je een handdoek in de buurt hebt, want ze worden vaak ook wel een beetje koud na verloop van tijd. Dan is even afdrogen wel zo fijn. Houd kleine kinderen trouwens altijd in de gaten. Ze kunnen al verdrinken in een bodempje water, dus loop nooit even weg als kinderen zonder diploma in het zwembad zitten!

Zet jij ook snel een zwembadje in de tuin, of vind je dat teveel gedoe?

Vorig artikelMet de kids erop uit in Friesland
Volgend artikelBixby, je eigen personal assistent op de nieuwe Samsung Galaxy S8
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in