Yporqué

Zoiets leuks heb ik in lange tijd niet gezien; een interactief t-shirt waarbij, door middel van een druk op een knop, een geluidsfragment wordt afgespeeld.

Yporqué is afkomstig uit Barcelona, Spanje, is opgericht in 2007 en is zeer onderscheidend.  Yporqué kan het best vertaald worden als ‘waarom’, een vraag die door kinderen all over the world ontelbare keren wordt gesteld.  De shirts zijn van zeer goede kwaliteit en ze zijn verkrijgbaar in de maten 86 t/m 140.

De collectie prikkelt de vijf zintuigen van kinderen door middel van geluid, textuur, games en lichtgevende afbeeldingen. Aan de interactieve shirts zit een afneembaar tricot zakje met ‘soundbox’ apparaatje. Deze soundbox maakt, na indrukken, een geluid en gaat na afloop weer vanzelf uit. Supercool! Wil je meer zien van dit fantastische Spaanse merk? Klik dan eens hier, dan vind je een videoclip die het merk zelf heeft gemaakt ter presentatie van hun collectie. Je koopt Yporqué bij Sprout Kingdom.

Als je via dit formulier het juiste antwoord geeft op de vraag ‘Waarop zijn de t-shirts van Yporqué geïnspireerd?‘ maak je kans om zo’n bijzonder Yporqué t-shirt naar keuze te winnen. Deze actie loopt tot 21 september 2012.

Vorig artikelIt’s a beautiful day!
Volgend artikelBlotevoetenpad Opende
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in