Kwartetcadeau

Het is nog even weg, maar voor vaderdag of moederdag heb ik echt een superleuk cadeau gevonden. Een persoonlijk kwartet. Dat je heel eenvoudig kunt maken via kwartetcadeau.nl. Ik heb het natuurlijk zelf uitgeprobeerd, en het werkt echt heel gemakkelijk. Het handigste is het om eerst het thema van je kwartet te bedenken en een apart mapje op je desktop te maken met alle foto’s die je wilt gebruiken. Dan kun je ze uploaden en aan de slag. Wij kozen voor een kwartet wat onze dochter van 3 jaar ook zou kunnen spelen. Eigenlijk een soort familie-kwartet. Eentje met alle neven en nichten erop, eentje met de ooms en tante’s, eentje met de opa’s en oma’s, maar ook onze vakanties, ons eigen gezin, enz. Voor een verjaardag van een vriend of vriendin die bijvoorbeeld 30 of 40 wordt, kun je ook heel leuke dingen bedenken. Grappige foto’s van de afgelopen jaren die je met al je vrienden bij elkaar zoekt. Of als er iemand gaat trouwen: foto’s van de geboorte tot aan het moment van trouwen, er zijn zoveel leuke toepassingen te bedenken! Je hoeft er echt geen ruime computer-ervaring voor de hebben, het is super simpel in gebruik. Even uitproberen kan bovendien met de demo-versie. Allemaal te vinden op de website van Kwartetcadeau.

Hip & Hot lezers zijn weer behoorlijk lucky vandaag. Kwartetcadeau is zo gul geweest om een heus kwartet weg te geven! Meedoen dus, want het is hartstikke leuk om te maken en om te geven. Laat ons via dit formulier even weten welk thema jij je kwartet zou gaan geven en wie weet ben jij straks die mazzelaar die zelf aan de slag mag! Deze actie loopt tot 22 maart 2010.

Vorig artikelSmilesuperstore
Volgend artikelSunflowerjewels
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Mijn zoontje Sven wordt bijna 4 en is gek op spelletjes. Het lijkt me erg leuk hem een kwartet met eigen foto’s van de hele familie te geven voor zijn verjaardag!

    Groeten,
    Sybrig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in