Taste!

taste chefsTaste! Voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt wordt dit een heel leuk stukje. Het gaat namelijk over Taste of Amsterdam. Hèt evenement waar je moet zijn als je meer wilt dan alleen eten en drinken. Dit evenement gaat over beleven! Mooie wijnen, bruisende champagnes, tongstrelende gerechten bereid door top chefkoks, live muziek, de nieuwste weetjes op het gebied van delicatessen en specialiteiten, kortom: Taste of Amsterdam is een evenement waar iedereen die van koken, pure gerechten en mooie dranken houdt een must om naar toe te gaan.

Lees ook: Taste of Amsterdam kids

Taste!

Taste of Amsterdam werd jaarlijks georganiseerd sinds 2009. Na de Coronatijd in 2020 is het evenement helaas niet meer georganiseerd. Toch heb ik de hoop dat dit event voor foodies komende jaren toch opnieuw georganiseerd gaat worden. Misschien wel met jong talent en wellicht iets minder groots dan voorheen? Het was namelijk altijd zo gezellig en sfeervol. Echt een dagje uit. 

Wat was er te doen?

Naast dat je er heerlijk kunt eten en drinken, waren er ook altijd workshops te volgen. Daar kon je je vooraf voor opgeven. Dat kon een wijn- of portproeverij zijn, een kookworkshop van een chefkok of meer informatie over bijvoorbeeld Old Amsterdam en hoe je dat het beste kon serveren als wijn-spijs combinatie. 

Taste!

Vorig artikelLovely Labels
Volgend artikelTrapautodealer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in