Maan Roos Vis Spellen

Wie heeft er niet leren lezen met Boom Roos Vis of eerder nog met Aap Noot Mies? De nieuwste versie heet Maan Roos Vis en wordt aan drie kwart van alle kinderen in groep 3 onderwezen. Aansluitend op de methode zijn er een heleboel leuke, leerzame spelletjes ontwikkeld om het leren van de letters te oefenen. Nu heb ik jaren als juf voor de klas gestaan en het leren lezen vind ik nog altijd een bijzonder proces. Zo leuk om die kleutertjes aan het begin van het jaar in groep 3 binnen te zien komen zonder te kunnen lezen en te zien vertrekken met de kennis van alle letters! Enorm leuk ook dat mijn dochter nu zelf de leeftijd krijgt dat ze interesse heeft voor letters. Zo kon ik gezellig met haar aan tafel aan de slag in een werkboekje van Maan Roos Vis, dat ik kreeg opgestuurd van Blijfwijs. Het resultaat? Een hoop plezier en ze kent nu 8 letters! Voor alle ouders met kindjes van rond de 6  is het nu dus een spannende periode, want met Sinterklaas zal je kind in staat zijn een verlanglijst te schrijven! Om je kind thuis te helpen en samen deze leuke tijd te beleven zijn er een aantal leuke spellen. Samen de letters en woorden oefenen met een kwartet, moeilijke woorden leggen met de letterdoos of iedere dag een klein spelletjes met de scheurkalender. Helemaal geweldig is de Lettershow; gegarandeerd dat je kind hiermee de show steelt! Er zijn dus ook twee leuke werkboekjes verschenen. Voor elk nieuw geleerde letter een werkblad. Hiermee kan je kind thuis laten zien welke letter het die dag op school geleerd heeft. En natuurlijk oefent het de letter ook nog eens. De spellen van Maan Roos Vis zijn in eerste instantie bedoeld voor kinderen in groep 3 maar zijn ook uitstekend te gebruiken bij jongere kinderen die geïnteresseerd zijn in leren lezen.

Namens Blijfwijs mag Hip & Hot 3 van die leuke werkboekjes weggeven! Laat weten waarom jij dit boekje graag zou ontvangen voor je zoon of dochter via dit formulier en dan maak je vanzelf kans om samen thuis aan de slag te gaan! Deze actie loopt tot 3 oktober 2010.

Vorig artikelPaRit kinderkleding
Volgend artikelNieuwe collectie Lollypopshop
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

4 REACTIES

  1. Mijn zoon van 6 leert nu lezen en vindt alles er omheen super leuk en spannend. Laatst hadden we een proefnr van het Maan roos vis tijdschrift en daar hebben we samen veel plezier mee gehad. Dus een werkboekje zou helemaal welkom zijn.

  2. zal mijn dochter heel erg leuk vinden, ze zit nu in groep 2 en kan het straks goed gebruiken om te oefenen

  3. Mijn dochter Jill zit net in groep 3, en “schrijft” op alles wat ze tegen komt….
    Het zou leuk zijn als ze dat in een werkboekje kan doen in plaats van op belangrijke post!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in