Klein en Fijn

Klein en Fijn is een webshop waar je het liefste, leukste en mooiste vindt voor babies en kinderen. Het assortiment is enorm uitgebreid en varieert van bedlampjes en muurstickers tot meubeltjes en tienerbedden. Ik garandeer je: als je op de site kijkt ben wel even bezig bent met al het leuks wat er te vinden is.

DD_ACP_005-Rendier-multi-snijlijnen_1Populair in de winkel zijn de DecoDeco muurstickers. DecoDeco is een nieuw Nederlands muurstickermerk, maar dan net even nog leuker en origineler! Het zijn vrolijke, lieve of stoere muurstickers voor de baby- of kinderkamer. De serie bevat ook een lijn van de nederlandse ontwerper Anne Claire Petit. Gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit dunne folie, makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen.

De stickers zijn niet alleen leuk voor de kleintjes, maar er zitten er ook aardig wat bij die heel geschikt zijn voor tienerkamers of andere kamers in het huis. Ga gewoon even een kijkje nemen en shop met de 20% korting die Klein en Fijn ons aanbiedt. Vergeet niet bij het afrekenen de code H&H20 te gebruiken. De korting geldt t/m 5 januari 2014.

DD549_Hond_met_vriendjes_1

Vorig artikelApp tip: Noa’s Sterren
Volgend artikelWanted! Een wandlamp voor de kinderkamer
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in