B-Happy

Van de website B-Happy word ik echt happy. Zoveel mooie spulletjes om cadeau te geven, een assortiment dat met zorg is uitgezocht. Erg leuk vind ik de gelukskoekjes van zeep. Hierin zit een gelukswens op papier. Je kunt ook zelf aangeven welke wens je wilt, de koekjes worden namelijk handgemaakt. Een supercadeau voor iemand die je geluk wilt wensen. Bijvoorbeeld omdat je vriendin er na wat tegenslagen helemaal doorheen zit. Of omdat je je zus geluk wilt wensen met een moeilijk examen? De gelukskoekjes geuren heerlijk. Er zijn 6 verschillende soorten in verschillende geuren en kleuren. Het is ook mogelijk om een verzameldoos aan te schaffen. Leuk voor een feestje bijvoorbeeld, kun je elke vriendin er eentje geven. Ik had zelf al het idee om dit te onthouden voor oudjaar. Grappig om alle mensen met wie je oud & nieuw viert zo’n fortune cookie te geven. Voor moederdag is zo’n geluks-zeepje natuurlijk ook heel geschikt. Gelegenheden genoeg en voor de prijs hoef je het echt niet te laten! Bovendien worden ze leuk verpakt in een Chinese take-out box.

Wil jij zo’n fortune cookie soap van B-Happy winnen? Dat kan! Doe even mee met de winactie van vandaag. Laat even weten welke jouw favoriet is en voor wie je dit gelukskoekje van zeep zou willen winnen. Je geeft het natuurlijk weer door via dit formulier. Uit de leukste inzendingen kiezen we een winnaar. Deze actie loopt tot 22 april 2010.

Vorig artikelStip & Bloem
Volgend artikelWeleda verwenweken voor mama & baby
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in