Tof bij de HEMA

tof bij de hema laptoptas madeliefjes
De HEMA is wel ongeveer mijn favoriete winkel als het gaat om hebbedingetjes. Ik check regelmatig de nieuwe producten en soms word ik zo blij van wat er te koop is. Vaak ook voor prima prijsjes, zodat je nog eens een impulsaankoop kunt doen. In de ze blog schrijf ik de pareltjes op die ik bij de HEMA vind. Echte leuke hebbedingetjes. Spulletjes waar je blij van wordt. Tof bij de HEMA dus!

Lees ook: houten grachtenpandjes van de HEMA

Tof bij de HEMA

Tof bij de HEMA spulletjes zijn heel divers. De ene keer gaat het om sokken, de volgende keer om een toffe tas, dan weer om schuursponsjes of zwembanden, noem maar op. 

Laptop tas met bloemen

Heel tof, deze laptoptas met bloemen! Hij is van blank canvas en er zijn madeliefjes op geborduurd. Heel toevallig begint mijn laptoptas met ijsjes, die ik al een paar jaar heb, ook wat barstjes te krijgen. Dus deze komt als geroepen! Fijne is dat hij ook nog een schouderband heeft, waardoor je ‘m makkelijk kunt dragen. Geschikt voor een 13 en 15 inch laptop. Echt HEMA!

Tompouce schuursponsjes

Ook heel tof bij de HEMA: deze tompouce schuursponsjes. Ik krijg spontaan zin om schoon te maken. Deze staan toch heel leuk op het aanrechtblad ook? Veel leuker dan die lelijke groen/gele dingen. Ik wil ze! Meteen! 

HEMA tompouce schuursponsjes

Zwarte jumpsuit

Een jumpsuit zit zo fijn, en zo’n zwarte kleed lekker af. Kies je voor merkkleding, dan betaal je vaak tegen de honderd euro, maar bij HEMA kun je zo’n mooie jumpsuit voor de helft scoren. Kun je de hele zomer mee doen. Als het nog een keer zomer wordt dan he 😉

tof bij de hema jumpsuit zwart

Analoge fotocamera

Digitaal is uit, analoog is in, als het gaat om camera’s dan. Steeds vaker kiezen mensen voor zo’n retro exemplaar. Bij HEMA is ie betaalbaar en rolletjes kun je daar ook gewoon kopen. Voor kleurenfoto’s of zwart/wit, net wat jij het mooiste vindt om je herinneringen mee vast te leggen voor later. 

tof bij de hema analoge camera

Badlakenknijpers

Ken je dat? Je bent op het strand, maar er staat toch een pittig windje. Om de haverklap moet je weer rennen om je handdoek of je kleren te halen die wegwaaien. Met deze badlakenknijpers maak je ze gemakkelijk vast een je strandstoel, windscherm of strandtas. Ideaal! En nog in zonnige kleuren ook. Echt tof bij de HEMA. 

tof bij de hema badlakenknijpers

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #433
Volgend artikelHip op het strand deze zomer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in