De leukste cadeaus voor mannen

kerstcadeautjes onder de boom 2020Vaderdag, de verjaardag, sinterklaas en kerst, het is altijd weer een uitdaging om voor je partner, vader of broer een leuk cadeau te verzinnen. Het leek me daarom leuk om eens een blog met de leukste cadeaus voor mannen te verzamelen. Daar ben ik op Social media mee geholpen, ik deed een oproepje en er kwam veel reactie. Mocht je denken: ik heb ook nog een goed idee, laat het dan zeker even weten bij de reacties, zodat ik het kan toevoegen. Liefst met een linkje naar het product erbij natuurlijk. Hopelijk zit er iets bij waarvan je denkt: ja, goed idee! 

De leukste cadeaus voor mannen

Ik start even met een cadeau wat ik mijn eigen man gaf: een elektrische ijskrabber. Ik gaf ‘m die trouwens in de zomer, voor vaderdag. We konden ‘m in december voor het eerst gebruiken, maar het is wel een topding. Hij werkt als een tierelier. Even op de oplader en krabben maar. Of nou ja, eigenlijk dus niet. Je gaat als een soort elektrische schuurmachine met het apparaat van Kärcher over je ruiten heen en het ijs verdwijnt als sneeuw voor de zon 🙂 

ijskrabber karcher elektrisch

Horlogebandjes voor de Apple Watch

Mijn wederhelft heeft een Apple Watch en vindt het leuk om daar meerdere horlogebandjes bij te hebben. Zo kan hij dat aanpassen op zijn outfit. Hij heeft dan ook een hele serie kleuren in zijn nachtkastje liggen en dagelijks wisselt hij ze om. Dat is in een handomdraai gebeurd. Een horlogebandje kan dus ook een leuk cadeautje voor een man zijn. Leuke horlogebandjes voor diverse horloges vind je hier

horlogebandjes apple watch

Voor de sportieve mannen

Voor de sportieve mannen kwamen er ook veel ideeën binnen. Naast sportkleding geven mensen ook olie voor de spieren en een warmte pittenzak (Hittepit). 

olie voor stramme spierenhittepit na hardlopen

Oortjes met noicecancelling

Iedereen is helemaal weg van de Apple oortjes, maar mijn man heeft sindskort oortjes van het merk Nothing en is daar waanzinnig enthousiast over. Het geluid is volgens hem fantastisch en de noicecancelling werkt goed. Verkrijgbaar in wit en zwart en een stuk goedkoper dan Apple oortjes. 

Nothing oortjes noicecancelling

Kokende mannen

Voor de kokende mannen zijn er natuurlijk ook leuke dingen te bedenken. 

Musthaves voor de barbecue

Een barbecue is voor de meeste mannen leuk speelgoed. Iets nieuws voor hun outdoor gadget is dus zeker een goed idee. 

buitenkeuken bastard pizza

Muziekliefhebbers

Voor de mannen die van muziek houden kun je natuurlijk allerlei dingen bedenken. Er werden producten genoemd die te maken hebben met muziek luisteren, maar ook met zelf muziek maken. Ik zet de genoemde tips hieronder op een rijtje:

platenspeler

Kleding, luchtjes, etc

vilten zooltjes

Voor de auto

Tja, auto’s en mannen is vaak ook een goede combi. Het is dan ook niet gek dat er diverse ideeën in die richting binnenkwamen. 

autoparfum

LEGO

Het schijnt dat veel mannen echt ingewikkelde LEGO bouwwerken ook heel tof vinden. Die zijn meestal wel prijzig, dus weet waar je aan begint. Maar kan ook leuk zijn om dit te geven aan vader en zoon samen bijvoorbeeld. Mooi project om in de winter in elkaar te zetten. 

lego skyline tokio

Lezende mannen

Tja, boeken, altijd goed toch? Of een tijdschrift. Niet alle mannen lezen graag boeken, sommige zijn daar te ongeduldig voor. Toch wat tips. 

Jaarspecial autoweek

Drank & borrelen

Ook drank is natuurlijk altijd prima. Niet dat mannen nou per se veel drinken hoor. Hier is het vaak een flesje wijn voor in de wijnkoelkast dat altijd goed is. Al puilt die momenteel wel uit, dus ik denk dat ik voor iets anders ga. 

speciaal bieren

Koffieliefhebbers

Mannen en koffie is vaak ook wel een goede combinatie. Niet alleen verse bonen of andere benodigdheden zijn leuk, ook een cursus barista of latte art is heel tof om te volgen en leuk om te geven!

de brandzaak

Belevenissen

Sommige mannen hebben echt genoeg spullen. Daarvoor kun je beter een beleving als cadeau geven. Gewoon iets om te doen, wat ze zelf niet zo snel zouden boeken. Denk aan een kookcursus, een barrista cursus ofzo. 

Spelletjes

Niet alle mannen houden van gezelschapsspelletjes, sommige gamen liever. Maar voor wie wel van echte spelletjes houdt komen er wekelijks genoeg nieuwe op de markt. Enkele tips:

Everdell spel

Outdoor

Het buitenleven trekt voor vele mannen, dus brengen we graag tijd door in de natuur. Of dat nou in eigen tuin is, of in het bos, op het strand of waar dan ook. Er zijn dan ook zeker outdoorproducten te bedenken die mannen leuk zullen vinden. Kijk zelf wat jouw partner, broer of vader aan zou kunnen spreken. 

vuurmaak set zweden

Vorig artikelStofzuiger VC 2 Premium Kärcher review
Volgend artikelJaloezieën op maat zijn populair
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in