Houten grachtenpandjes van de HEMA

Houten grachtenpandjes van de HEMAHebben jullie die houten grachtenpandjes van de HEMA al gezien? Ik zag ze voorbij komen in een nieuwsbrief en moest echt op mijn handen gaan zitten om ze niet meteen te bestellen. Wat zijn ze leuk! Ik weet zeker dat alle jonge kinderen dit een geweldig poppenhuis gaan vinden. Het liefst zou ik er drie nemen, zodat ze naast elkaar kunnen staan. Hema heeft trouwens nog meer tof houten speelgoed voor de komende feestdagen. In deze blog ga ik jullie er alles over vertellen.

Lees ook: Houten speelgoed dat een lust is voor het oog
Lees ook: Houten speelgoed blijft een hit

Houten grachtenpandjes van de HEMA

Maar ik begin dus met de houten grachtenpandjes. Deze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, te weten koraalroze, lichtgrijs en mintgroen. Je kunt voor de kleur gaan die het beste in je woonkamer past, maar je kunt natuurlijk ook drie verschillende kleuren nemen. Een groot cadeau doet het altijd goed bij kinderen, en ze hebben er vervolgens de hele kerstvakantie plezier van. Je kunt ‘m vullen met poppenhuis meubeltjes, maar ook met de houten poppetjes die de HEMA zelf verkoopt, of misschien heeft je kind al vanalles dat er in past. Ze kunnen er zelfs zelf poppetjes en meubeltjes voor maken als ze al wat ouder zijn.

houten keuken poppenhuis hema

Houten meubeltjes voor het grachtenpand

Zoals ik hierboven al schreef, heeft HEMA ook zelf leuke meubels en poppetjes bij de houten grachtenpandjes. In schattige pastelkleurtjes en heel betaalbaar. Daardoor zijn ze prima geschikt als schoencadeautjes. De grachtenpandjes zijn 25 x 75 cm. Daardoor ook niet te groot. Je pakt ze dus makkelijk op en zet ze ergens anders neer. Er zitten twee stickervellen bij waarmee je samen met je kind kan kijken hoe je het wil inrichten. Dat kan namelijk als poppenhuis of garage. Als je ‘m als garage wil inrichten, kun je ook een set met auto’s en een vilten rijbaan set kopen om er een weg omheen te bouwen. Of allebei natuurlijk, als je er twee koopt. Zo kan je kind er heel creatief mee zijn en steeds een ander spel verzinnen.

houten meubeltjes poppenhuis grachtenpand hema

Houten bakkerij spullen

Met de sint op komst snapt de HEMA heel goed dat wij mama’s behoefte hebben aan duurzaam, niet al te prijzige cadeautjes. Daarom vind ik de houten bakkerij spullen ook zo leuk. Iedereen kent de bekende HEMA tompoucen, maar die zijn dus nu ook als houten versie te koop. Superleuk! Er is zelfs een heel bakkerswinkeltje met allerlei accessoires erbij te koop. Ik kreeg al meteen het idee om dat toe te gaan voegen aan het sinterklaashuis dat ik jaarlijks neerzet tijdens de sinterklaastijd.

bakkerij winkeltje hema

Goede cadeautips voor sinterklaas

Ik vind dat de HEMA heel toffe houten spulletjes heeft voor de sinterklaastijd. Van hout, dus duurzaam, en enorm leuk qua uiterlijk voor de kinderen om mee te spelen. Het pas nog in je interieur ook. Ik zou dus zeker even een kijkje nemen tussen het houten speelgoed van de HEMA en misschien ga je wel net als ik voor het bakkerswinkeltje en het grachtenpandje als poppenhuis voor jouw kleintje! Je koopt deze spullen makkelijk online bij de HEMA.

hema grachtenpandje

Vorig artikelKinderen voor Kinderen 40! De Grote Show
Volgend artikelExtra lenzen voor je smartphone
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in