Toffe telefoonhoesjes voor vrouwen

telefoonhoesjes-voor-vrouwenIk kreeg eindelijk de iPhone 6 en had dus een nieuw hoesje nodig. Dat was al een poosje geleden. Ik kon maar niet slagen. Ik wilde iets vrouwelijks. Goede kwaliteit. Er moesten pasjes in kunnen. Ik wilde een booklet  case. En ja, een hip, leuk kleurtje. Nogal wat eisen dus.

Betaalbaar

Na lang surfen op het internet vond ik iets wat aan bijna al mijn eisen voldeed. Bijna hè, want ik wilde echt leer en dat was onvindbaar voor de iPhone 6 met hippe kleurtjes en afbeeldingen. Die voorwaarde heb ik dus uiteindelijk geskipped. Ik vond diverse leuke hoesjes op de website van GSMpunt. Het hoesje dat ik nu heb is niet meer verkrijgbaar, maar inmiddels zag ik er eentje die minstens zo leuk is. Ik overweeg die nu ook aan te schaffen, zodat ik kan afwisselen. De prijs viel trouwens reuze mee, voor nog geen 20 euro had ik ‘m binnen.

Telefoon accessoires

Bij GSMpunt kun je trouwens niet alleen voor de iPhone 6 terecht. Voor bijna elke smartphone hebben ze leuke hoesjes en telefoon accessoires. Denk aan bluetooth speakers (handig voor op vakantie!), extra kabeltjes om op te laden (voor in de auto bijvoorbeeld, ideaal), houders voor in de auto en zelfs losse onderdelen. Handig om nog even aan te schaffen, want als je straks op vakantie gaat wil je natuurlijk wèl je telefoon kunnen opladen in de auto. En die speakers, die zijn op je zonovergoten terras ook heel handig.

Maarre, wat vinden jullie…? Bestellen of niet, dit hoesje? Ik vind ‘m zo leuk…

hoesje kooi boom

 

Vorig artikelLeuk voor de kids, een weekend FarmCamps Mariekerke
Volgend artikelWaarom speelkleden geweldig speelgoed zijn
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in