De tofste overhemden voor mannen

Ik hou van overhemden. Zowel Maik als Yuren zijn echt overhemd-mensen. Ze staan er gewoon mee. Ook van die leuke, drukke printjes enzo. Het moet natuurlijk je stijl zijn, maar ik ben fan van toffe printjes. Dus vind ik het een heel goed vaderdagcadeau. Daarom zocht ik de tofste overhemden voor mannen bij elkaar.

leuke-overhemden-voor-mannen

1.Een erg leuk merk vind ik a fish named Fred. Casual, leuke print en aan de details is ook gedacht. Model èn pasvorm zijn perfect, al zijn het geen goedkope overhemden. Maar ze blijven mooi in de was. Oa te koop bij Wehkamp en (in de uitverkoop!) bij Steendam Herenmode.

2.Sissy-Boy heeft ook een leuke collectie. Slim fit met eveneens toffe printjes.

3.Wil je liever wat goedkoper, dan kun je vast goed slagen bij C & A Angelo Litrico.

4.Jeans overhemden zijn weer helemaal trendy en daar speelt Calvin Klein op in met dit model “Charlie”.

5.Ook Mango Man heeft leuke prints op overhemden. Bovendien zijn ze leuk geprijsd, waardoor ze heel geschikt zijn als cadeau.

6.EDC Men gaat helemaal mee in de flamingo trend bij de mannen. In mooi donkerblauw, wat je veel ziet dit seizoen. Blauw is helemaal in bij de mannen!

7.Hou je meer van felle kleuren en drukke prints, dan is deze palmbomenprint van Tommy Hilfiger misschien wel wat voor jouw man.

8.Ook Scotch & Soda doet aan kleur! Groen bijvoorbeeld. Een echte zomerkleur.

9. Hugo Boss blijft al jaren een prachtig merk. Met zowel toffe printjes als effen modellen.

10. We Fashion is ook steeds weer verrassend. Acceptabele prijs ook en leuke printjes of effen overhemden.

11.Deze birdies vind ik ook echt superleuk! Vogels horen ook gewoon bij de zomer, dus heel passend bij de tijd van het jaar.

Wat is jouw favoriete merk?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here