Soft & Scandinavisch

Ik kende de webshop Tilly Tilly nog niet, maar ze hebben een samenwerking met NatureBabies, verkopen verantwoorde kleding voor de kids en je kunt er terecht voor het geweldig leuke Scandinavische merk Snoozy. Voor zowel de jongens as de meiden superleuke shirtjes! Ben ik helemaal verliefd op. De stoffen van Snoozy zijn stevig en tegelijk lekker zacht. Zit heerlijk, Tilly Tilly zegt het zelf ook: als je het eenmaal aan hebt wil je het niet meer uit. Ik heb een jasje voor Yuren van Snooyz, superschattig met zo’n puntmutsje. Lijkt ie net uit een sprookje weggelopen. Bovendien is het warm en zit het fijn. Knelt niet, strecht een beetje waardoor ze het lang aan kunnen. Even op de website van Tilly Tilly rondkijken leert dat er nog veel meer leuks te halen valt. Ik denk dat ik nog wel eens zou kunnen gaan zwichten voor het shirt met de giraffen of de olifanten. Of die fijne wantjes van MaM Design. Van 100% Merinowol en een lekkere lange pols, zodat ze niet snel afzakken. Bovendien niet duur! Handig is trouwens het zoeksysteem, waarbij je op maat kunt zoeken en daardoor niet allerlei pagina’s hoeft door te scrollen. Zulke webshops hebben bij mij altijd een streepje voor!

Namens TillyTilly mag ik alle Hip & Hot lezers een korting aanbieden van maarliefst 20% op de gehele Snoozy collectie! Je kunt hiervoor de promotiecode Snoozy20 gebruiken.

Vorig artikelOstheimer houten kerststal
Volgend artikelTot aan je knieën!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in