Trots op je buik!

Toen ik zwanger was, vond ik mezelf op een top vrouw. Ik was trots op mijn buik en wilde dit graag aan de hele wereld laten zien. Mijn man maakte regelmatig foto’s maar ook werden er foto’s van mijn buik gemaakt in een studio, samen met mijn oudste dochter en mijn man. Een prachtig aandenken voor later. Bij Trots op je buik! Kun je ook van die prachtige foto’s laten maken. Als je zwanger bent, maar ook als de baby geboren is en zelfs later als je kindje al wat groter is. Meijke is de fotografe achter Trots op je buik! en ze maakt de foto’s bij haar thuis in een studio. Maar ook op locatie is geen probleem. Je kunt de foto’s ook laten bewerken en dat vind ik zelf wel prachtig. Mooi zwart/wit met een felle kleur die er uit springt, of gewoon in sepia, het kan allemaal. Ben je erg blij met de gemaakte foto’s, dan kan er zelfs een geboortekaartje van gemaakt worden. Hoe handig is dat? Ben je benieuwd naar de foto’s die gemaakt zijn bij Trots op je Buik!? Dan moet je even op de site gaan kijken, want daar staan een aantal mooie foto’s van dikke buiken, baby’s en kindjes.

Namens Trots op je buik! mogen we een cadeaubon t.w.v. 50 euro weggeven, die je kunt besteden aan een reportage naar keuze. Hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Wat is de mooiste tijd om een zwangerschap te fotograferen? Deze actie loopt tot 13 augustus 2012.

Vorig artikelStrijkapplicaties
Volgend artikelMilestone Baby Cards
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in