Jij en je kindje van top tot teen hip en groen met Petit & Jolie

petit-jolie-blogMijn dochtertje heet Jolie dus om dit merk kon ik niet heen! Na wat informatie gelezen te hebben over het biologische merk werd ik zeker enthousiast: Petit & Jolie gebruikt namelijk géén synthetische ingrediënten. Alle producten van Petit & Jolie zijn BDIH-gecertificeerd (een keurmerk voor natuurcosmetica). Het ruikt heerlijk zacht en zoet, maar zeker niet overheersend zoals veel andere merken. Want laten we wel wezen, niets ruikt er van nature toch zo lekker als een baby? De complete verzorgingslijn bestaat uit Baby Massage Olie, Baby Bodylotion, Baby Billencréme, Baby Badolie, Baby Haar&Body Shampoo en voor mama is er Anti-Striae Olie en Handzeep. Verder kan je in de webshop terecht voor onder andere biologisch katoenen rompertjes en diverse cadeauboxen.

petit et jolie logo Petit Jolie Anti Stretch Mark Oil Compleet 700

Uitermate geschikt voor de gevoelige kinderhuid
Om de gevoelige huid van de kinderen niet te beschadigen gebruik ik het liefst producten zonder allergenen, synthetische toevoegingen, hormoonverstorende stoffen en andere cosmetische rommel. De producten van Petit & Jolie zijn zeer mild en bevatten geen allergenen, geen zeep en geen andere agressieve ingrediënten. Esther Keddeman, oprichtster van Petit & Jolie, stuurde mij ook direct samples op zodat ik de producten eerst kon testen en een eventuele huidreactie kon uitsluiten.

Simpel en stijlvol
De twee nieuwste producten kwam ik tegen op de Negenmaandenbeurs: de Anti Stretch Mark Oil Baby Massage Oil. De verpakking van de Anti-Striae olie is mooi felroze en die van de massageolie helderoranje. Het kleurgebruik en de teksten zijn op zich vrij simpel, maar duidelijk en ook wel stijlvol. De kleine tekeningetjes van vogeltjes, blaadjes en het schattige Petit & Jolie-schaapje vind ik supervrolijk staan op de babykamer. Ben je ook nieuwsgierig naar de producten van Petit & Jolie. In de webshop zijn alle artikelen te bestellen, maar de producten zijn ook verkrijgbaar via andere verkooppunten. Op de website van Petit & Jolie vind je een lijst met deze winkels.

Petit Jolie Baby Massage oil Box + Bottle 700

Vorig artikelMet 4 kinderen op de fiets, dat doe je zò!
Volgend artikelDuurzaam & natuurlijk bij elkaar onder één dak
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in