MillaRuby Design

camojacket008SmallHet is soms moeilijk te vinden: hippe, leuke kleding voor een schappelijke prijs. Niet zelden betaal je tegenwoordig tegen de 50 euro voor kinderjurkjes en eigenlijk is dat toch wel duur. Gelukkig levert goed, heel goed zoeken, soms een web-adresje op waar je te gekke kleertjes vindt voor een prijs die heel goed te doen is. Dat je zelfs denkt: kan dit? Bereken ik dit nou goed? Caddie van MillaRuby Design is gek op naaien. Je zou haar min of meer een vakidioot kunnen noemen. En zij vindt: leuke kinderkleding moet betaalbaar zijn. 29thmay008SmallZe rekent dan ook niet veel: voor slechts 16 euro exclusief verzendkosten heb je al een heel hip jurkje! En ook voor de jongetjes is er veel leuks te vinden. Mijn dochter ontving een superleuk winterjurkje, heel netjes afgewerkt en helemaal uniek. Ik kan iedereen, maar zeker de mensen met een wat beperkter budget, aanraden om de webshop van MillaRuby Design eens te bezoeken. En laat je niet afschrikken door het feit dat de kleding uit Australië moet komen. Je krijgt van Caddie de juiste gegevens om het bedrag vlot over te maken, en het is binnen een week in Nederland. Webshoppen is laagdrempeliger dan je denkt!

hibiscuslargeSmall

En MillaRuby Design doet natuurlijk ook iets voor de lezers van Hip & Hot. Als je nu bestelt, krijg je bij je bestelling een gratis extraatje als je meldt dat je via Hip & Hot komt! Deze actie loopt tot eind september 2009.

MillaRubydress

Vorig artikelTumbling Animals
Volgend artikelSpaanse jurk
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in