A beautiful story

Eigenlijk viel Cathelijne me op omdat ze zo’n mooi jurkje aan had. Maar toen ik met haar in gesprek raakte, ontdekte ik dat ze ook iets heel moois doet. Cathelijne van A Beautiful Story werkt samen met mensen van een zilverfabriek in Nepal om prachtige sieraden te maken met een verhaal. Sieraden die geluk brengen. Zo is er de collectie: scherven brengen geluk, met scherven van oude kopjes verwerkt in de sieraden. Of de geluksarmbanden, waarbij elk elementje staat voor geluk. De collectie “zeg het met je hart” is leuk vanwege het hart dat er aan hangt, en heel geschikt voor moederdag. Kortom, de sieraden van A Beautiful Story vertellen allemaal een verhaal, en dat verhaal gaat verder met jouw eigen verhaal. Je geeft zo’n speciale ketting of armband namelijk vaak aan iemand vanwege een bijzondere reden. Prachtig, uniek, speciaal en fairtrade. Zoek je nog een bijzonder cadeau voor iemand? Dan is A Beautiful Story waar je moet zijn!

Namens A Beautiful Story mag ik een lente sieraad pastel long twv €29,95 maarliefst 3 keer weggeven. Voor zo’n bijzondere prijs, moet je natuurlijk ook iets bijzonders doen. Laat ons via dit formulier weten wat jouw bijzondere verhaal is waarmee je dit sieraad zou willen winnen. Dat mag ook voor iemand anders zijn, zodat je het kado kunt doen!

Kun je zo lang niet wachten? Maak dan gebruik van de kortingscode hipenhot, zodat je iets moois kunt kopen met maarliefst 20% korting! Beide acties zijn geldig tot en met 18 mei 2011.

Vorig artikelNola.Nova
Volgend artikelPuzzel poef
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in