Uniek Tegeltje

Moederdag komt er aan en ik weet dat mensen op zoek zijn naar spetterende cadeaus voor al die lieve mama’s. Papa’s zweten al bij het idee dat ze namens zoon en/of dochter iets moeten verzinnen, anders hebben ze een probleem. En gelukkig denk ik met jullie mee. Ik kwam namelijk in contact met Uniektegeltje.nl. Hier bestel je heel simpel een grappig, mooi, lief of bijzonder tegeltje geheel op maat. Een speciale spreuk, een foto van de kinderen of jezelf, hier maak je alle mama’s blij mee. Ik heb zelf een leuke foto van mijn dochter en mij ge-upload en laten opsturen. Deze hangt nu bij ons in de wc met een mooie spreuk er op. Ik word er nog elke dag blij van. Het haakje wordt trouwens bijgeleverd, wel zo makkelijk. Overigens kun je de tegeltjes natuurlijk ook gewoon tussen de andere tegels metselen. Geeft een leuk effect. Denk ik, want ik heb het niet zelf uitgeprobeerd hoor. Naast dit tegeltje als moederdagidee, is het tevens een grappig om bij de geboorte van een kindje te laten maken of cadeau te doen bij een andere bijzondere gelegenheid. De tegel is trouwens vervaardigd van echt keramiek, dus het is geen sticker die er op geplakt wordt. Uniektegeltje gaat alleen voor hoogwaardige kwaliteit!

Namens Uniektegeltje mag Hip & Hot 3 tegeltjes weggeven! Je krijgt hiervoor een actiecode die je kunt gebruiken om volledig gratis te bestellen. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Waar zou jij het tegeltje voor gaan gebruiken? Laat het antwoord weten via dit formulier en wie weet ben jij straks een van de winnaars! Deze actie loopt tot 28 mei 2o1o.

Vorig artikelAls dit niet hip en hot is…
Volgend artikelBe so pure
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in