Mieniemie

For all fabulous babies and kids staat er bij de webshop van Mieniemie. Dat klinkt uitnodigend. En dat is het ook. Wat ik bijvoorbeeld al heel bijzonder vind, is de prematuur-collectie die ze verkopen. Je vindt maar weinig webshops die in deze behoefte voorzien, terwijl er toch best regelmatig premature kindjes worden geboren. En die papa’s en mama’s willen ook hippe kleertjes voor hun kindjes! Daarna heb ik natuurlijk gauw de afdeling jongenskleertjes bekeken. Tenslotte ben ik nu mama van een jongensbaby en moet ik nog heel wat leuks voor de garderobe van mijn zoon aanschaffen! Voor mijn dochter vond ik kleurige jurken met bloemen en voor mezelf… een ubercute Sawadi gebreid tasje! Heel origineel. Er is nog veel meer te vinden voor al die fabulous babies en kids, maar dat moet je zelf maar gaan ontdekken! Trouwens, met de code mama2010 krijg je vandaag tot en met zondag 9 mei 10% korting uit de “voor mama” categorie!

Voor de winactie vandaag kun je zo’n superleuk Sawadi-tasje winnen. Laat via dit formulier weten welk merk dat ze bij Mieniemie verkopen jij het leukste vindt! Deze actie loopt tot 30 mei 2010.

Vorig artikelBe so pure
Volgend artikelKleine Sam
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in