Unwasted box

unwasted boxSamen voedselverspilling tegengaan, dat willen we allemaal wel toch? De app To Good To Go zie ik regelmatig op Instagram voorbij komen. Veel mensen zijn er enthousiast over, want de pakketten die je kunt ophalen zijn groot en goed. Zelf heb ik nog niet zoveel gebruik gemaakt van Good To Go, omdat het ophalen vaak op onhandige tijden is en te ver weg van mijn huis. Daarom ben ik ook zo enthousiast over de Unwasted Box. Die wordt namelijk kosteloos bij je thuis bezorgt!

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen uit twee soorten boxen, de medium (€11,99) en de large box (€14,99). Momenteel is de large box trouwens uitverkocht, maar hopelijk komt deze snel weer. Na je bestelling en betaling wordt deze binnen een dag via de post bij jou thuisbezorgd. Je weet niet van te voren wat er in zit, maar het is een selectie van chips, borrelnootjes en ontbijtgranen.

Wat zat er in mijn Unwasted Box?

Wij hebben vorige week de Large Box besteld. Het was een verrassing wat er precies in zou zitten, maar uiteindelijk waren dat 3 soorten ontbijtgranen (cruesli en muesli in verschillende smaken), 2 kleine zakjes Lays chips, een grote zak Cheeto’s, 4 kleine zakjes Japanse nootjes van Duyvis, oven baked crunchy biscuits en een zak Snack ‘n Jacks chocola. Perfect voor de ontbijtjes van de kinderen en de vrijdagmiddag (en zaterdagmiddag, en zondagmiddag) borrel. De totale waarde was zeker veel meer dan we er voor betaald hadden. Op de foto onderaan deze blog kun je zien wat er in zat, en dan waren er al 3 zakken chips en nootjes op…

Hoe is de houdbaarheid van de producten

De Unwasted Box bevat producten die niet meer in de supermarkt verkocht mogen worden. Ik had dus verwacht dat het allemaal niet lang houdbaar zou zijn, hooguit nog een week of twee. Dat bleek anders dan ik dacht: de meeste producten zijn nog tot april, mei of zelfs juni houdbaar. Het hoeft dus niet direct op en dat is fijn. Zo kun je het dus bewaren voor een verjaardag die je binnenkort hebt ofzo. Bij ons zijn alle kinderen in februari, maart en april jarig, dus wij bestellen binnenkort nog een box. Zo hebben wij in elk geval genoeg hartige hapjes en chips voor de komende feestjes.

Doe jij ook mee?

Klinkt de Unwasted Box jou ook als muziek in de oren? Wil je meehelpen voedselverspilling tegen te gaan? Als je regelmatig borrelt thuis, feestjes hebt en ontbijtgranen eet, is deze box voor jou een echte musthave. Je bent minder geld kwijt dan wanneer je het in de supermarkt koopt, de producten zijn zeker nog een aantal weken houdbaar en je helpt mee voedselvoorspelling te voorkomen. Bovendien wordt deze verrassingsdoos snel en gratis bij jou thuisbezorgd, je hoeft er dus niet de deur voor uit! Je bestelt de Unwasted box hier.

inhoud unwasted box

Vorig artikelBardo Museum in Tunis
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #267
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in