Kleertjesdoos voor de mooiste tweedehands kinderkleding

home_verkoop_babyAl sinds mijn oudste kinderen klein waren, ben ik een fan van tweedehands kinderkleding. Kopen én verkopen natuurlijk. Want het is zo zonde om nog mooie en goede kinderkleding weg te doen en ook zonde van je geld om veel geld uit te geven aan nieuwe kleding. En dat gaat zeker op als je, net zoals ik, een fan bent van merkkleding.

Ik ben dan ook heel blij met het aanbod van online tweedehands kinderkleding. Niet alleen op Marktplaats, maar ook bij een aantal shops die gespecialiseerd zijn in merkkleding voor baby’s, peuters en kleuters is er volop keuze.

Zo kwam ik ook terecht bij Kleertjesdoos. Zij verkopen kleertjes in de maten 50-128 die nog als nieuw zijn. Zij  voeren een aantal bekende merken zoals IKKS, Imps & Elfs, Lief! en Vingino. Ik mocht van Kleertjesdoos wat producten bestellen om zelf te ervaren hoe zij te werk gaan. En dat is goed bevallen! De spulletjes worden goed ingepakt na een aantal dagen bezorgd en eerlijk is eerlijk: alles ziet er prima uit!

home_verkoop_kleuter

Kleertjesdoos onderscheidt zich van andere tweedehandskledingwinkels door het feit dat zij opbrengst van de kleren die ze innemen na controle en acceptatie direct uitbetalen. Andere webshops betalen vaak pas uit na verkoop van het betreffende artikel. Wel zo fijn dus! 

En zijn je kleertjes niet geschikt voor verkoop? Dan geeft Kledingdoos, met jouw toestemming, de kleding weg aan kleinschalige projecten in andere delen van de wereld. De kinderen die daar wonen kunnen het weer goed gebruiken!

Banner-gesponsord-product

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in