Valentijnsdag … yay! of nay?

De meningen zijn verdeeld over Valentijnsdag, iedereen vindt er wel iets van. Té commercieel. Onzin. Het is elke dag de dag van de liefde. En zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. Feit is wel dat er in deze periode van het jaar veel leuke cadeautjes in de winkels te vinden zijn. En daar wordt volgens mij iedereen wel blij van, of je het nu viert of niet. Mijn tips:

Een mooi persoonlijk cadeau is een Love Print. De set bestaat uit een houten klembord met stoere papierklem en een print. Je hebt keus uit 3 ontwerpen, waarvan je de kleuren en de teksten kan aanpassen. Het wordt ook nog eens met liefde voor je ingepakt! Nu voor 24,50, inclusief verzendkosten!

Een mooi sieraad vind ik fijn om te krijgen en zeker passend bij de Valentijnsgedachte. Dat hoeft echt geen goud te zijn, deze zilveren infinity armband vind ik prachtig en bijzonder. Hij kan worden gegraveerd met een lief woord, een naam of een belangrijke datum. Prijs: 27,95.

Chocolade is altijd goed. En laat Côte d’Or nu een paar nieuwe smaken hebben gelanceerd waar ik wel blij van word. Het zijn repen van pure- en melkchocolade in de smaken hazelnoten & gekarameliseerde amandelen, pecannoten & cranberries en sinaasappel & amandelen. Verkrijgbaar bij de supermarkt!

Bij dit Valentijnscadeau dacht ik direct yes! dat vind ik een leuke voor mijn lief. We drinken graag samen een wijntje en dan vind ik een fles met een mooie foto van ons samen wel heel bijzonder. En ook nog eens vriendelijk geprijsd, voor 7,95 heb je 6 zelfklevende etiketten, waarbij je kan variëren met tekst en foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in