Verjaardagsslinger van Kiddycolors

Kiddycolors is een heel mooi initiatief van Renske. Voor haar webshop maken Thaise en Birmese vrouwen prachtige kinder- en kraamkadootjes voor een fatsoenlijk loon en werken onder goede omstandigheden. Daarnaast wordt 10% van de opbrengst gedoneerd aan hulporganisaties. Zo worden mensen die niet zelf voor een inkomen kunnen zorgen, toch ondersteund.

kiddy colors 4Pas nieuw in de webshop zijn de prachtige, handgemaakte verjaardagsslingers. Je kunt de slinger ieder jaar opnieuw gebruiken door het cijfer te vervangen, en dat vind ik wel heel handig! De slinger is volledig handgemaakt van kleurrijke stof met een zachte vulling. Het uiteinde van de slinger wordt afgewerkt met een figuurtje naar jouw keuze, bijvoorbeeld een lief hartje of een stoere auto.

Als je nu zo’n originele handgemaakte slinger bestelt, krijg je 20% korting als je de code ‘hoera20’  gebruikt. De korting is gelding t/m 20 maart 2014.

kiddy colors 5

Vorig artikelStickers naar eigen ontwerp
Volgend artikelMOOI OOK
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in