Verkoop en koop je baby- en kinderspullen via Reshopper

reshopper mijn winkelHoe mooi is het als jouw babyspullen een 2e leven krijgen? Of dat mooie shirt van je kleuter, wat eigenlijk nog best een ronde meekan, naar een nieuwe eigenaar gaat? Ik heb ontzettend veel bewaard, echt ontzettend veel. Teveel, daar kwam ik achter toen ik ging verhuizen. Er staan hier dozen vol spullen die allemaal weg kunnen. Maar weg doen vind ik ook zo wat. Daarom ben ik heel enthousiast over de app Reshopper!

Lokale marktplaats

Reshopper is je lokale marktplaats met alleen maar spullen voor kinderen. Dat maakt het overzichtelijk. Je verkoopt je spullen bovendien in of in de buurt van je eigen stad. Uiteraard kun je er zelf ook dingen scoren. Zo had Yuren deze week laarzen nodig voor op school, en wist ik een set Bergstein laarsjes in zijn maat op de kop te tikken voor een habbekrats. Andersom verkocht ik mijn boxkleed, wat ik inmiddels niet meer nodig heb nu Fee vrolijk rondwandelt in huis. En dat alles in de buurt van waar ik op dit moment woon.

Hoe werkt de App

De app is natuurlijk gratis. Je download ‘m via deze link. Daarna werkt het eenvoudig. Eerst maak je een account aan. Daarna kun je direct aan de slag. Je kunt reageren op kleding of andere kinderspullen die je ziet, door een reactie te plaatsen onder een item. Ook kun je je eigen winkel aanmaken, door foto’s te uploaded van de artikelen die jij te koop aan biedt. Je kunt een vaste prijs aangeven, of een variabele prijs. Je kunt op dit moment helaas nog maar 1 foto uploaden, dat vind ik soms jammer.

reshopper screendump

Voordelen

Groot voordeel van Reshopper ten opzichte van andere apps en website waar je spullen kunt kopen of verkopen, vind ik dat je zeker weet dat het bij je in de buurt op te halen is. Daarnaast is het overzichtelijk dat het alleen over kinderspullen gaat, en er niet zo ontzettend veel andere producten tussen staan. Tot slot is het een verademing dat het reclamevrij is. Als je tegenwoordig een zoekopdracht geeft bij één van de andere verkoop-websites, dan krijg je eerste een hele rits met betaalde advertenties van (web)winkels, voor je daadwerkelijk een tweedehandsartikel te zien krijgt. Een grote irritatiefactor!

Filteren

Het is bij Reshopper tevens mogelijk te filteren op soort artikel. Dat maakt het zoeken heel handig. Ik merk dat ik elke dag even een kijkje neem in de app om te zien welke producten er nieuw zijn geupload. Soms staat er ineens heel leuk houten speelgoed tussen bijvoorbeeld, daar doe ik dan toch een bod op. Zeker voor mensen die niet zoveel te besteden hebben, is de app een uitkomst! En mooi dat spulletjes zo een tweede of derde leven krijgen…

Praktische informatie

Je download de app van Reshopper hier. Meer informatie en een animatie van de app vind je op de website van Reshopper. Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen. Laten jullie weten hoe de app bevalt?

PS benieuwd naar mijn winkeltje op Resphopper? Kijk maar! Ik ga de komende tijd nog veel meer toevoegen….

reshopper app

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #85
Volgend artikelMusthaves om een leuke en gezonde lunchtrommel te maken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in