Vernieuwde versie Hip & Hot iPhone app

app icoonSinds de lancering in januari 2011 zijn er een paar kleine updates geweest van de Hip & Hot iPhone app, die vooral te maken hadden met bugfixes. Het systeem waarmee de app was gemaakt was echter zo verouderd, dat sommige bugs niet meer op te lossen waren. Bovendien werd de app steeds trager. Al die nieuwe software die Apple lanceerde trok onze verouderde app niet meer. Het afgelopen jaar hebben wij steeds wat van de advertentie-inkomsten op Hip & Hot opzij gezet om de app een flinke update te geven. In samenwerking met Paul van Dijk van Cirkelsoft hebben wij gekeken wat voor dit moment het beste kon worden aangepakt om te zorgen dat de app weer goed en snel zou werken. Ook hebben wat mensen meegedacht die veel ervaring hebben met gebruikerservaringen van apps. Uiteindelijk is er een behoorlijke update, inclusief nieuw design uitgerold. Wij hopen dat onze trouwe lezers en gebruikers nu weer heel fijn gebruik kunnen maken van de app. Elke dag even openen en je bent weer helemaal bij. Je kunt alle blogs en plaatjes nu delen via twitter, facebook, pinterest en zelfs per sms! Ervaar je nu toch nog problemen? Laat het ons dan even weten (dat kan via de app). Wij kunnen deze dan doorspelen naar Cirkelsoft, om te kijken of hier een oplossing voor is.

Voor de toekomst willen wij de app nogmaals een update geven, maar we zijn nog aan het nadenken over welke functionaliteiten er dan in komen. We hebben al de tip gekregen om een zoekfunctie te integreren. Heb jij ook een tip? Laat het als reactie achter bij deze blog! Wij zullen alle tips verzamelen en meenemen bij het ontwikkelen van de volgende update. Enneh… we zijn natuurlijk heel blij een een review van deze versie in de app store! Download de app GRATIS via deze url.

iphone app hipenhot

Vorig artikelFijne schoudertassen van Joof
Volgend artikelWinterjurkjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in