Verslavend lekker, die Johnny Doodle Fudge!

fudge in te lekkere smaken
Als ik ergens gek op ben, ook al is het ontzettend slecht voor de lijn, is het wel fudge. Vooral in deze tijd van het jaar, zo in de herfst en de winter, kan ik eindeloos genieten van een kopje kruidige thee met een heerlijk stukje fudge. Daarna ga ik op mijn handen zitten: het is namelijk zo verslavend lekker, dat je met gemak zo’n hele zak leeg eet, zonder dat je er erg in hebt.

Johnny Doodle is een nieuw fudge- en chocolademerk en bijzonder lekker! Johnny Doodle is gestart met de introductie van vier (h)eerlijke fudge varianten. Begin volgend jaar introduceert Johnny Doodle ook een lijn chocoladerepen. Iets waar ik naar uitkijk, want ook aan chocola ben ik mogelijk nog meer verslaafd dan aan fudge…

Wat kun je van Johnny Doodle verwachten? Pure ingrediënten, ambacht en lef. En Johnny is ook wel een tikkeltje eigenwijs, dus je kunt verrassende smaakcombinaties verwachten! Zo smulde ik al van Salty Caramel, Chocolate, Rum & Raisins. Toch is mijn ultieme favoriet de klassieke fudge -Vanilla- niet ontbreken. De verpakking van Johnny Doodle is opvallend met het logo in megafoon vorm en de grappige en prikkelende quotes. Er valt dus genoeg te proeven, maar ook te zien (en te lachen).

Wil jij je smaakpapillen ook eens kietelen met deze over(h)eerlijke fudge? Ren dan naar de Plus! Daar verkopen ze dit fijne merk voor bij je kopje thee (of Chai latte…)

johnny doodle fudge

Vorig artikel14 landen waar ik echt nog eens naartoe wil
Volgend artikelNog niet toe aan kinderen? Hier 5 handige tips!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in