Nog niet toe aan kinderen? Hier 5 handige tips!

durex condooms

Het hebben van seks is ontzettend leuk, maar veiligheid is altijd nodig. Niet alleen voor het voorkomen van seksueel overdraagbare aandoeningen, maar ook wanneer je nog niet klaar bent voor het krijgen van een kind. Met deze tips verklein je de kans op het krijgen van een kind in ieder geval.

Nog niet toe aan kinderen? Hier 5 handige tips!

Allereerst is het gebruik van een condoom altijd aangeraden. Het kost maar enkele seconden om een condoom om te doen en zo weet je zeker dat je veilig bent. Vergeet niet om geen condooms te gebruiken die al oud zijn en bewaar ze op de juiste plek zoals het nachtkastje en niet in de portemonnee.

Tip 2

Een condoom is overigens niet alleen verkrijgbaar voor mannen, maar ook voor vrouwen. Deze zijn handig wanneer een vrouw bijvoorbeeld allergisch is voor het materiaal waarvan de condooms voor mannen gemaakt worden. Ook deze zijn erg veilig en kunnen een zwangerschap voorkomen. Deze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar bij condoom.nl.

Tip 3

Een derde manier om een zwangerschap te voorkomen, is het gebruik van de anticonceptiepil. Dit is tevens ook de meest gekozen manier omdat het erg gemakkelijk is. De pil moet dagelijks worden genomen en zo kan je ook seks hebben zonder condoom, hoewel een condoom natuurlijk altijd een aanrader is.

Tip 4

Als vierde een spiraaltje. Een spiraaltje wordt bij vrouwen gezet en vervolgens heb je er maar liefst vijf jaar lang geen omkijken meer naar. Echter kan het zetten van het spiraaltje pijnlijk zijn, maar velen hebben het er voor over. De menstruatie kan door een spiraaltje wel veranderen. Zo wordt de ene vrouw niet meer ongesteld en de ander bijvoorbeeld langer. Over het algemeen heeft het een gunstig effect op de menstruatie.

Tip 5

Ten slotte is ook onthouding een goede tip. Het klinkt misschien vreemd, want mag je dan geen seks meer hebben? Natuurlijk wel. Er zijn namelijk allerlei manieren om seks te hebben. Denk aan een vibrator of allerlei andere speeltjes waarmee je elkaar wel laat klaarkomen, zonder dat er echt geslachtsgemeenschap heeft plaatsgevonden. Hoe minder geslachtsgemeenschap, hoe kleiner de kans op een zwangerschap. Nog op zoek naar leuke speeltjes of condooms voor zowel mannen als vrouwen? Neem dan zeker eens een kijkje op condoom.nl!

Banner-gesponsord-product

 

Vorig artikelVerslavend lekker, die Johnny Doodle Fudge!
Volgend artikelZo leer je kinderen groente eten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in