Vier je tienerfeestje bij Silverstone

Kinderfeestjes met oudere kinderen zijn toch een beetje anders dan met jonge kinderen, zo kwamen wij recent achter. Sterre had geen zin in een hip unicorn-verjaardagsfeestje. Ze wilde helemaal geen thema; ze was heus geen baby meer. Het moest een grote meiden feestje worden, a la disco of naar de film of bowlen ofzo. Dus gingen we op zoek naar iets stoers. Zoals ze het wilde, zo kon ze het krijgen. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Silverstone. Een stukje rijden, maar dan heb je ook wat tofs voor een tienerfeestje. Vier je tienerfeestje bij Silverstone!

Vier je tienerfeestje bij Silverstone

Silvestone vind je in Zwanenburg, dat is een beetje rechts van Haarlem. Naast kinderfeestjes en tienerfeestjes is deze locatie ook heel geschikt voor bedrijfsfeesten en teamuitjes. Je kunt er allerlei activiteiten doen die zeker niet in de categorie tuttig vallen, en daarom dus reuze geschikt zijn voor jongens en meiden die uit de prinsessen en piratenfeestjes gegroeid zijn.

Welke activiteiten bieden ze aan?

Je kunt er diverse activiteiten boeken, zoals lasergamen, karten, bowlen, bungee voetbal en gladiator spektakel. Wij kozen voor het karten en bowlen. Voor het karten moeten de kinderen minimaal 8 jaar zijn èn 1.45 m. Een van de vriendinnen van Sterre was te klein, maar gelukkig was daar een oplossing voor: de duo-kart. Maik kon haar dus meenemen voor een paar rondjes over de snelheidsbaan.

Karten

Voorafgaand aan het karten krijgen de kinderen eerst een uitleg. Ook moeten ze een overall aan en een helm. Daarna gaan ze een paar minuten in een kart rondrijden. Een heat noemen ze dat. Ze kunnen zelf bepalen hoe snel ze gaan en er zijn duidelijk regels waardoor er eigenlijk geen grote ongelukken kunnen gebeuren. Bij ons waren er wel een paar onzekere meisjes die eerst heel langzaam het parcours verkenden, maar we hadden ook wat snelheidsduivels in ons midden die meteen de snelste tijd wilden neerzetten. Leuk om te zien!

Bowlen

Na het karten hadden we een bowlingbaan gereserveerd. De dames wilden natuurlijk ook bitterballen en een drankje en verder gingen ze lekker hun eigen gang. Leuk om te zien! Voor we het wisten waren we een uur verder en toen was er tijd voor wat eten en drinken.

Kindermenu

Voor de kinderen stond er een pakje drinken klaar en een kindermenu met frietjes en een kroket of kaassouffle. Maik en ik kozen iets van de kaart. We hadden niet zoveel trek dus hielden het bij een carpaccio met wat broodjes. Natuurlijk was het raketje voorzien van een feestelijk sterretje en een “lang zal ze leven” muzikale begeleiding een grote verrassing. In de auto naar huis was het plotseling een beetje stil: de meiden waren moe! We brachten ze naar huis. Sterre vond het een superleuk tienerfeestje!

Tienerfeestje

Wil jouw zoon of dochter ook zo’n tof kinderfeestje of tienerfeestje? Kijk voor mogelijkheden, tarieven en het adres op de website van Silverstone.

#insamenwerkingmetsilverstone

Vorig artikelStedentrip Athene, dit zijn de geheime hotspots!
Volgend artikelKek met KEQ
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in