Kek met KEQ

Het voorjaar komt eraan en aangezien hier de meiden allemaal hun schoenen vertrapt hebben of 2 maten gegroeid zijn, ben ik op zoek naar kekke meisjesschoenen. Nu google ik daar op en ik was aangenaam verrast te ontdekte dat er dus een merk is dat Keq heet. Bij Keq meisjesschoenen vind je dus kekke meisjesschoenen! Das echt wat voor ons, met drie meiden die gek zijn van mode in huis.

Kek met KEQ

Ze verkopen dit merk onder andere bij Schuurman-Schoenen, en ik maakte voor de meiden alvast een selectie om uit te kiezen. Mama heeft namelijk ook zo haar wensen, passend bij kleding die in de kast hangt enzo. Ik weet dat onze meisjes van roze en bling bling houden, dus de sneakers zullen zeker in de smaak vallen. Naast de sneakers, zijn er ook leuke enkellaarsjes. Ik vind laarsjes bij rokjes en jurkjes altijd leuker staan dan sneakers.

Hoeveel paar schoenen per kind?

Ik vind het altijd lastig om te bepalen hoeveel paar schoenen ik per kind zal kopen. Eigenlijk vind ik één paar genoeg, want schoenen zijn kostbaar genoeg en ze doen er vaak maar kort mee. Die voeten groeien als kool! Toch merk ik dat het in de praktijk niet altijd zo werkt: vaak hebben ze een paar laarzen èn een paar sneakers. En in de zomer kies ik ook vaak nog voor sandalen. Al met al gaat dat dus best hard. Wat dat betreft ben ik blij met drie meiden: soms kan er wel eens wat worden doorgeschoven. Tenzij de schoenen helemaal afgeragd zijn natuurlijk…

Prijs per paar

Sterre heeft extreem smalle voeten. Voor haar gaan we altijd naar een speciale winkel, waar ze extra smalle schoenen verkopen. Voordeel hiervan is dat ze meestal wel iets unieks heeft, nadeel is dat de schoenen altijd over de honderd euro kosten. Voor de andere kinderen koop ik eigenlijk altijd online, en dan probeer ik ook de aanbiedingen in de gaten te houden. Honderd euro per paar of 50 euro per paar scheelt nogal wat namelijk! Hoe doen jullie dat?

Vorig artikelVier je tienerfeestje bij Silverstone
Volgend artikelOver afvallen enzo
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in