Xmas giveaway Peppa!

Het is bijna kerst en dat is voor mij een mooi moment om de kasten eens op te ruimen. Daar komen dan heel wat recensieproducten tevoorschijn en ik vind het een mooie gedachte om die aan mijn lezers uit te delen. Een soort Oprah Winfrey actie, zeg maar 🙂

Ik hoop dat het voor blije gezichten gaat zorgen als deze pakjes, ingepakt en wel, onder de kerstboom liggen. Of daarna, als ze uitgepakt zijn, en de kinderen helemaal gelukkig met hun nieuwe aanwinsten gaan spelen.

Vandaag geef ik 4 Peppa producten weg. Het gaat om douche/badspeeltjes, kraaltjes om te rijgen, een Peppa vakantieboek en een melamine eetsetje met een plat bord, diep bord, beker en besteksetje.

Peppa giveaway

Deze winactie is afgelopen.

 

4 REACTIES

  1. had voor mijn kleindochter meegedaan voor het badspeeltje, zojuist een doeboek ontvangen, daar kan ze helaas nog niets mee, jammer

    • Ik heb het net opgezocht, maar volgens mij stond er in jouw deelname “verras me maar” en niet dat je het badspeeltje wilde… Jij bent toch Marlies Timmermans?

  2. Hi Judith,

    Door de drukte periode van kerst en oud en nieuw. Wil ik je nog bedanken voor het serviesset van Peppa pig.
    Ze vindt geweldig! Dus het eten zelf gaat nu wat langzamer 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in