Op vakantie lees je Hip & Hot magazine op de iPad!

DreamkeyHet laatste deel van Nederland heeft na deze week ook ein-de-lijk vakantie. Voor mij is dit zelfs de allerlaatste werkdag in het onderwijs voor dit schooljaar, want mijn week eindigt altijd op woensdag. Ik werk immers maar anderhalve dag meer, de rest van mijn werktijd zit in Hip & Hot. En das maar goed ook, want met zoveel trouwe fans, is het belangrijk dat de site goed bijgehouden wordt. Straks gaan wij zelf ook nog even lekker weg, blog zet ik vooraf klaar of er komen gastbloggers die jullie op de hoogte houden van de laatste trends. Heb jij op je vakantie-adres geen beschikking over internet? Ben je wel in het bezit van een iPad? Zorg dan dat je het nieuwste nummer van Hip & Hot magazine even download, dan heb je die bij je als je lekker aan het zwembad, voor je tent of appartement zit te genieten van de zon. Of gewoon thuis in de tuin, dat kan natuurlijk ook, want misschien ben je net terug van vakantie? Het laatste nummer heeft een aantal leuke artikelen, met tips hoe je toch leuk kunt blijven leven ondanks de crisis, onze ervaringen met de meeste blote voetenpaden in Nederland en België, de prachtige studio van Nienke van Dreamkeydesign waar we mochten binnenkijken, een special over Lissabon vol budget-tips om het wel een beetje leuk te houden, nieuwe apps die de moeite waard zijn, toffe gadgets en nog veeel meer leuks! Je download het magazine hier.

Wist je trouwens, dat als je voor het eerst de app van Hip & Hot magazine download, je naast de 6 gratis eerste nummers ook het laatste betaalde nummer GRATIS kunt downloaden?

foto

Vorig artikelHandig voor op vakantie: de Blenker!
Volgend artikelVilla Kaatje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in