Vloertegels voor elke ruimte in je huis

Zelf een huis bouwen, of een bestaand huis verbouwen, is een aardige klus. Er komt heel wat bij kijken, en je vergeet soms dat alle ruimtes ook vloeren nodig hebben. Wie vloerverwarming heeft, kiest als snel voor een vloertegels in de woonkamer. Ook in badkamers en toiletten hebben de meeste mensen vloertegels liggen. In feite kun je vloertegels voor elke ruimte in je huis gebruiken.

Onze woning

Ons huis is verdeeld in 3 etages. Als eerste hebben we natuurlijk de begane grond, waar de woonkamer, keuken, een toilet, bergkast, technische ruimte en de hal zijn. De tweede etage is eigenlijk “onze” verdieping. Hier hebben de kinderen in principe niets te zoeken. Er is een grote werkkamer, waar mijn voorraad staat, een ruimte tafel, de printer en een heleboel spullen in stellingkasten. Verder is er een ruim washok, een overloop, een apart toilet en een slaapkamer met inloopkast en badkamer to be. Op de derde etage slapen de kinderen: alle vier een eigen kamer, een apart toilet en een aparte badkamer.

Keuzes

Twee toiletten waren al af toen we hier gingen wonen, maar het toilet op “onze” etage nog niet. Recent hebben we wandtegels en vloertegels besteld, zodat de tegelzetter eindelijk kon komen om deze wc af te maken. De toiletpot en het fonteintje hadden we immers al, en de leidingen lagen ook allemaal op hun plek. De loodgieter kon daarna ook snel komen en nu is mijn roze wc helemaal af. Ik ben er superblij mee, want ik hoef ‘s nachts niet meer naar beneden te lopen als ik naar de wc moet. Ideaal!

Vloerverwarming

Doordat wij een warmtepomp hebben en dus door het hele huis vloerverwarming, geleiden de vloertegels de warmte goed en heb ik dus altijd warme voeten als ik ‘s nachts naar de wc ga. Ideaal voor een koukleum zoals ik.

Badkamer

Wat we nog steeds moesten doen, was het maken van de badkamer in onze slaapkamer. Deze ruimte stond nog vol troep. Er waren nog zoveel andere dingen die eerst moesten, zoals de zonnepanelen, de tuin, de plafonds en de muren. Het kan helaas niet allemaal tegelijk, dus we moeten geduld hebben. Inmiddels hebben we de badkamer kunnen uitzoeken en is deze nu ook helemaal klaar. Ik heb zulke mooie vloertegels en wandtegels uitgekozen. Ik ben er heel blij mee. Nu hoef ik niet meer boven te douchen. Bovendien hebben we weer een bad. Superfijn!

Andere vloeren

Naast de badkamers en de wc’s hebben we ook gekozen voor laminaat in de woonkamer en de slaapkamers. Er was nog wat twijfel over laminaat of parket, maar voor nu zijn we toch voor laminaat gegaan. Ben je benieuwd wat het verschil is? Dat lees je hier.

Vorig artikelDe voordelen van een hometrainer in huis
Volgend artikelHave to have!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in