Voor de wijnliefhebber: een heel weekend wijn!

De broodfabriek horecaMeer dan duizend verschillende wijnen proeven, een snelle wijncursus volgen, meebieden op een wijnveiling en kletsen met wijnmakers: dat kan allemaal in het WineWeekend, het festival voor wijnliefhebbers. Het festival wordt gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 november in de Broodfabriek in Rijswijk. WineWeekend is een uniek evenement, het is het grootste Nederlandse wijnfestival voor consumenten volledig gewijd aan wijn

Op het festival presenteren meer dan honderd wijnimporteurs hun wijnen. Daarnaast kunnen wijnliefhebbers bovendien een wijnreiscafé bezoeken, meedoen aan een wijnquiz, leren Champagne sabreren, een minicursus wijnkennis volgen, demonstraties wijn maken bekijken en nog veel meer. Het programma, dat de komende tijd flink wordt uitgebreid, is te lezen op de website. Ook zijn via de site vanaf entreekaarten te koop, die in voorverkoop 6 euro kosten.

Wat, waar, wanneer

WineWeekend wordt gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 november in de Broodfabriek in Rijswijk. De beurs is open van 12:00 tot 18:00. De locatie is goed bereikbaar met de auto, er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de buurt.

Organisatoren

Het evenement wordt georganiseerd door De Broodfabriek. De Broodfabriek heeft een jarenlange ervaring in het neerzetten van professionele en attractieve beurzen. WineWeekend wordt opgezet in nauwe samenwerking met het wijntijdschrift WineLife. Tijdens de beurs wordt er geproefd uit Riedel-glazen, mede mogelijk gemaakt door Riedel Nederland.

de broodfabriek buiten

Vorig artikelGratis printable Halloween
Volgend artikelHippe omslagdoeken om de overgang naar de winter mee te maken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in